Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50€ FR - R1per2 leosztásai

R1per2
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 5. 23:54

Ez meg mi??? Becallolta a flop 3betem közepes párral, vagy fd-vel? Mondjuk fd-nek megadtam az oddsot, de nekem úgyis8 :D
Hand History Posting and Rakeback

Neomorf
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 6. 0:16

1. talán jó a dobás. szerinem sincs elég outod.

2. tipikus set! hamár úgysem dobod, miért call turnön?

R1per2
Válasz Neomorf kommentjére
2008. szept. 6. 0:39

River blöff miatt, nomeg így valamivel kevesebbet is vesztettem. Nem jó a gondolatmenet?

R1per2
Válasz R1per2 kommentjére
2008. szept. 17. 21:22

Ezt a handet hogy kell megjátszani? Flop 3bet szerintem sok, ugyanannyit bukok, mint most. Megnézem mit csinál turn meg river. A river vbet TT-el nem megadó? Mi a különbség a partiban, ha nagyobb pp-m van? AA-JJ? Ellenfelem átlagos TAG viszonylag jó játékos, nem láttam még nagyon floatolni vgy blöffölni.

Neomorf
2008. szept. 18. 0:02

szerintem turnon mindenképpen bet/fold ill így riveren c/f, az emelés mértékétől függően. de ott már inkább fold szvsz.

want2push
2008. szept. 18. 6:09

Ezt a handet hogy kell megjátszani? Flop 3bet szerintem sok, ugyanannyit bukok, mint most. Megnézem mit csinál turn meg river. A river vbet TT-el nem megadó? Mi a különbség a partiban, ha nagyobb pp-m van? AA-JJ? Ellenfelem átlagos TAG viszonylag jó játékos, nem láttam még nagyon floatolni vgy blöffölni.

Ellenfél flop raise-ze és turn bet-je lehet blöff, de a river többnyire már nem az. Ott biztos eleresztettem volna. A többi vélemyényes, de nagyon nem lehet belekötni.

Úgy általában az olyen szitukra, amikor az ellenfél visszaemel a flopon a top párunkra és úgy érezzük, hogy elég jók vagyunk, de ha mégse, akkor sok pénzt vesztük kis kasszárt (ha egyből visszaemelünk), na az ilyen szitukra lehet jó line a flop bet/majd raise-re call, utána pedig turn c/r all in. De jelen partiban ez a TT sztem kevés ehhez, meg ellenfélről sincs infó, amit túlzott agresszióra utal, úgyhogy nagyjából rendben volt a játékod, leszámítva sztem a rivert.

R1per2
Válasz want2push kommentjére
2008. szept. 25. 23:35

Nem mertem dobni, pedig lehe kellett volna.
Megvotl a read, azért adtam meg, mert szoktam light4betelni koraiból, és többnyire dobják, meg kell mutatnom, hogy lappal is teszem

Élő ügyfélszolgálat