Ez meg mi??? Becallolta a flop 3betem közepes párral, vagy fd-vel? Mondjuk fd-nek megadtam az oddsot, de nekem úgyis8 :D
Hand History Posting and Rakeback
1. talán jó a dobás. szerinem sincs elég outod.
2. tipikus set! hamár úgysem dobod, miért call turnön?
River blöff miatt, nomeg így valamivel kevesebbet is vesztettem. Nem jó a gondolatmenet?
Ezt a handet hogy kell megjátszani? Flop 3bet szerintem sok, ugyanannyit bukok, mint most. Megnézem mit csinál turn meg river. A river vbet TT-el nem megadó? Mi a különbség a partiban, ha nagyobb pp-m van? AA-JJ? Ellenfelem átlagos TAG viszonylag jó játékos, nem láttam még nagyon floatolni vgy blöffölni.
szerintem turnon mindenképpen bet/fold ill így riveren c/f, az emelés mértékétől függően. de ott már inkább fold szvsz.
Ezt a handet hogy kell megjátszani? Flop 3bet szerintem sok, ugyanannyit bukok, mint most. Megnézem mit csinál turn meg river. A river vbet TT-el nem megadó? Mi a különbség a partiban, ha nagyobb pp-m van? AA-JJ? Ellenfelem átlagos TAG viszonylag jó játékos, nem láttam még nagyon floatolni vgy blöffölni.
Nem mertem dobni, pedig lehe kellett volna.
Megvotl a read, azért adtam meg, mert szoktam light4betelni koraiból, és többnyire dobják, meg kell mutatnom, hogy lappal is teszem