Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

V.Peti
Válasz medgypeti kommentjére
2009. dec. 19. 11:30

hááát...nagy a luxus errefelé. igazából az lenne a cél, hogy mikor elálmosodom csak power gomb és már fordulhatok is az oldalamra.

yoofej
Válasz V.Peti kommentjére
2009. dec. 19. 12:02

Pc Táviranyító - Kezeld számítogéped távirányítóval ! Akció! Pc-Távirányító, pctávirányító, számítógép távirányító, pc taviranyito, távirányító, univerzális távirányíitó

használ vki ilyesmit? milyen egyéb módja van, hogy ágyból nézzem a monitort és és ne kelljen felkelni kikapcsolni, filmet váltani... ? tudom szolga, de az most nincs :)

Drotmentes eger? :)

En a Logitech VX Nano-t hasznalom. Kenyelmes, pontos es meg 5 meterrol is tokeletes a vetel, tavolabbrol nem probaltam.

Jimmybooy
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 19. 12:05

ott sem volt jelen, néztem, de PQ magic rálelt, ha érdekel vkit írok teszteredményeket, ha életre keltettem

Megoldódott ?
Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelés ! Itt látni kellene és utána tudod is partícionálni !

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2009. dec. 19. 14:06

Iphone/Ipod touch-csal is lehet ilyet.De nehogy már másfél óránként ne bírj felkelni...:D

tudod, ahol tervezett fogyokura folyik, ott nincs mellébeszélés :D :D

Boby Long
Válasz V.Peti kommentjére
2010. jan. 2. 9:52

Lenne egy általános számítástechnikai kérdésem.
Az otthoni asztali gépemen nem megy a HM, mindig valami panelhibára hivatkozik, gondoltam winchestert kel cserélni, nem tudom. A barátnőm lap topján viszont megy.
Közben munkahelyemre venni akarok egy alap gépet és úgy megoldani hogy a winyo cserélhető legyen, tehát itthon kiveszem munkahelyen beteszem. Lehetséges ez, mitől függ a HM működése????

ashnur
Válasz Boby Long kommentjére
2010. jan. 2. 12:22

Lenne egy általános számítástechnikai kérdésem.
Az otthoni asztali gépemen nem megy a HM, mindig valami panelhibára hivatkozik, gondoltam winchestert kel cserélni, nem tudom. A barátnőm lap topján viszont megy.
Közben munkahelyemre venni akarok egy alap gépet és úgy megoldani hogy a winyo cserélhető legyen, tehát itthon kiveszem munkahelyen beteszem. Lehetséges ez, mitől függ a HM működése????

kicsit összevissza írod, ha jól értem két különböző dologról van szó. A hibát sajnos nem ismerem ennyiből, de biztosíthatlak ha bemásolod PONTOSAN mit ír ki neked akkor lesznek itt többen is akik megmondják mi a gond és hogy lehet javítani.

Ez a cserélhetős vinyó nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Csak akkor van némi létjogosultsága, ha ugyanolyan géped van, vagy spéci cserélhetős vinyójú gépek. Egyébként javasolt neten keresztül elérni a fileokat, vagy egy hordózható külső merevlemezt használni. Ezt megoldhatod úgy is, hogy minden lényeges dolog ezen van, csak a rendszer van egy kicsi, normális, nemcserélhető merevlemezen. Egy normális merevlemeznek nagyon nem használ ha folyton hordozzák, míg egy hordozhatóval kevésbé akadnak ilyen problémák.

A HM működése amúgy ugyancsak több mindentől függ de két dolog amire jó odafigyelni a PostgreSQL adatbázis, amit külön fel kell instalálni ugye, és annak futnia is kell a HM-rel együtt. Valamint én nem tartanék handhistory archívumból sem kettőt.

Boby Long
Válasz ashnur kommentjére
2010. jan. 2. 13:24

Jó, ötlet akkor elvetve.
A hiba pontosan.
A "0*01229d49" címen található utasítás a "0*1229d49" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
ennyit ír. ez valami controlpaneles valami.
A lap-topon egyből ment minden, vagy talán már újra kéne tenni a gépem vagy mondom egy új winchester.
A postgres-t fel tudtam tenni bár most azzal is van vmi gubanc, de mondom laptopon 5 perc volt minden.
Van egy szgszerelő haverom őrá gondoltam, de nem hiszem hogy vágja a pókerprogikat
Valaki írjon vmi okosat, egyébként már írtam korábban a problémáról

Egyébként két gépet szeretnék HM-el, egy otthonit és egy munkahelyit erre jó ötlet a hordozható merevlemez, csak tudjam használni a Hudot és az adatbázist

Tbaly
Válasz Boby Long kommentjére
2010. jan. 7. 10:07

Segítségeteket kérném!

Vettem egy vadiúj, a réginél sokkal erősebb számítógépet (duplamagos, 2.93 Mhz-es, 4 GB RAM, 1 GB-os videókártya, stb). Az a problémám, ha ki akarok csomagolni rar-os file-okat (amelyek pl. 90*50 megásak) bármilyen kicsomagoló programot használok, nagyon lassú (35-40 perc) a művelet. A régi, jóval gyengébb gépemen ez 5-10 percig tartott. A vírusirtó program, valamint a tűzfal miatt sem lehet, mert próbáltam anélkül is a kicsomagolást. Szerintetetk mi lehet a probléma?

Segítségeteket előre is köszönöm!

nando42
Válasz Tbaly kommentjére
2010. jan. 7. 10:19

Segítségeteket kérném!

Vettem egy vadiúj, a réginél sokkal erősebb számítógépet (duplamagos, 2.93 Mhz-es, 4 GB RAM, 1 GB-os videókártya, stb). Az a problémám, ha ki akarok csomagolni rar-os file-okat (amelyek pl. 90*50 megásak) bármilyen kicsomagoló programot használok, nagyon lassú (35-40 perc) a művelet. A régi, jóval gyengébb gépemen ez 5-10 percig tartott. A vírusirtó program, valamint a tűzfal miatt sem lehet, mert próbáltam anélkül is a kicsomagolást. Szerintetetk mi lehet a probléma?

Segítségeteket előre is köszönöm!
sata driver? :)alaplapi cd-n lévő drivereket érdemes feltenni, még ha ezt nem is igényli (látszólag) a win.

dfecco23
Válasz nando42 kommentjére
2010. jan. 7. 12:23

Sziasztok!

Igaz nem közvetlen PC/laptop probléma, de lehet, hogy valaki tudja mi lehet a probléma. HP 1410-es nyomtató telepítésnél valami nem teljesen sikerül. Próbáltam a jogtiszta driverrel, és próbáltam a közvetlen frissített internetes verzióval. Eddig PC-n tökéletesen működött, de most a laptopon valamiért nem akar működni. Ha valaki tud valami ötletet mondani akkor azt megköszönném.

Élő ügyfélszolgálat