Sziasztok!
Igaz nem közvetlen PC/laptop probléma, de lehet, hogy valaki tudja mi lehet a probléma. HP 1410-es nyomtató telepítésnél valami nem teljesen sikerül. Próbáltam a jogtiszta driverrel, és próbáltam a közvetlen frissített internetes verzióval. Eddig PC-n tökéletesen működött, de most a laptopon valamiért nem akar működni. Ha valaki tud valami ötletet mondani akkor azt megköszönném.
megfelelő oprencerhez tartozó driverrel próbálkozol?
mellesleg a driverek freewarek, szóval nincs nem jogtiszta :D
Sziasztok!
Igaz nem közvetlen PC/laptop probléma, de lehet, hogy valaki tudja mi lehet a probléma. HP 1410-es nyomtató telepítésnél valami nem teljesen sikerül. Próbáltam a jogtiszta driverrel, és próbáltam a közvetlen frissített internetes verzióval. Eddig PC-n tökéletesen működött, de most a laptopon valamiért nem akar működni. Ha valaki tud valami ötletet mondani akkor azt megköszönném.
Igen az operációs rendszer az megfelelő. Eddig sajnos senki nem tudott semmi okosat mondani, még az informatikusok sem. Esetleg valami ötleted van?
távgyógyítani én sem tudok :)
USB-be nem dugtad be hamarább mint hogy a telepítő kéri ?
Nem. Akkor dugtam be mikor kérte. Utána már sajnos nem sikerült tovább lépnem. Az USB-s csatlakozás után nem is ment tovább a telepítés.
távgyógyítani én sem tudok :)
Másik port,másik kábel ? Ha nem telepítesz és bedugod kiírja egyátalán hogy új eszköz,stb. ?
Próbáltam mind a kettőt. Telepítés nélkül pedig simán felismeri az eszközt. Érdekes egy probléma, mert eddig mindig sikerült. Lehet, hogy a laptopnak nem tetszik a nyomtató? :D