Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

titcar
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jan. 7. 13:58

Sziasztok!

Igaz nem közvetlen PC/laptop probléma, de lehet, hogy valaki tudja mi lehet a probléma. HP 1410-es nyomtató telepítésnél valami nem teljesen sikerül. Próbáltam a jogtiszta driverrel, és próbáltam a közvetlen frissített internetes verzióval. Eddig PC-n tökéletesen működött, de most a laptopon valamiért nem akar működni. Ha valaki tud valami ötletet mondani akkor azt megköszönném.

megfelelő oprencerhez tartozó driverrel próbálkozol?
mellesleg a driverek freewarek, szóval nincs nem jogtiszta :D

dfecco23
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 7. 14:00

megfelelő oprencerhez tartozó driverrel próbálkozol?
mellesleg a driverek freewarek, szóval nincs nem jogtiszta :D

Igen az operációs rendszer az megfelelő. Eddig sajnos senki nem tudott semmi okosat mondani, még az informatikusok sem. Esetleg valami ötleted van?

Jimmybooy
2010. jan. 7. 14:00

Sziasztok!

Igaz nem közvetlen PC/laptop probléma, de lehet, hogy valaki tudja mi lehet a probléma. HP 1410-es nyomtató telepítésnél valami nem teljesen sikerül. Próbáltam a jogtiszta driverrel, és próbáltam a közvetlen frissített internetes verzióval. Eddig PC-n tökéletesen működött, de most a laptopon valamiért nem akar működni. Ha valaki tud valami ötletet mondani akkor azt megköszönném.

USB-be nem dugtad be hamarább mint hogy a telepítő kéri ?

titcar
2010. jan. 7. 14:02

Igen az operációs rendszer az megfelelő. Eddig sajnos senki nem tudott semmi okosat mondani, még az informatikusok sem. Esetleg valami ötleted van?

távgyógyítani én sem tudok :)

Jimmybooy
2010. jan. 7. 14:05

Ezek szerint akkor nem te vagy Braco ! :)

dfecco23
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. jan. 7. 14:09

USB-be nem dugtad be hamarább mint hogy a telepítő kéri ?

Nem. Akkor dugtam be mikor kérte. Utána már sajnos nem sikerült tovább lépnem. Az USB-s csatlakozás után nem is ment tovább a telepítés.

Jimmybooy
2010. jan. 7. 14:11

Nem. Akkor dugtam be mikor kérte. Utána már sajnos nem sikerült tovább lépnem. Az USB-s csatlakozás után nem is ment tovább a telepítés.

Másik port,másik kábel ? Ha nem telepítesz és bedugod kiírja egyátalán hogy új eszköz,stb. ?

dfecco23
2010. jan. 7. 14:12

Pedig nem lenne egy rossz dolog. :)

dfecco23
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. jan. 7. 14:13

Másik port,másik kábel ? Ha nem telepítesz és bedugod kiírja egyátalán hogy új eszköz,stb. ?

Próbáltam mind a kettőt. Telepítés nélkül pedig simán felismeri az eszközt. Érdekes egy probléma, mert eddig mindig sikerült. Lehet, hogy a laptopnak nem tetszik a nyomtató? :D

Jimmybooy
2010. jan. 7. 14:16

Próbáltam mind a kettőt. Telepítés nélkül pedig simán felismeri az eszközt. Érdekes egy probléma, mert eddig mindig sikerült. Lehet, hogy a laptopnak nem tetszik a nyomtató? :D

Milyen win ? Ha Simplecity vagy ilyesmi azok szoktak ilyet csinálni !

Élő ügyfélszolgálat