Kedves Admin!
Privátban nem tudok küldeni üzenetet neked!
A promó miatt regisztráltam a GG-re! Egész nap a letöltés és telepítés után azt írta ki hogy updatelnek!
Amikor sikerült és elindult a szoftver akkor a regisztrálásnál nem az az ablak jött be ami a bemutatóba leírtatok hanem egy hasonló de ott nem lehetett országot állítani csak Nagy-Brittaniát! Így hagytam és úgy regisztráltam be és a belépés után már érzékelte a magyart hogy rögtön betette a magyar zászlót a nicknevemhez! Rákattintottam a cashierre és ezt a szöveget dobja ki: User is frozen. Please contact support!
Eddig ennyit tudtam elérni!
Kedves Admin!
Privátban nem tudok küldeni üzenetet neked!
A promó miatt regisztráltam a GG-re! Egész nap a letöltés és telepítés után azt írta ki hogy updatelnek!
Amikor sikerült és elindult a szoftver akkor a regisztrálásnál nem az az ablak jött be ami a bemutatóba leírtatok hanem egy hasonló de ott nem lehetett országot állítani csak Nagy-Brittaniát! Így hagytam és úgy regisztráltam be és a belépés után már érzékelte a magyart hogy rögtön betette a magyar zászlót a nicknevemhez! Rákattintottam a cashierre és ezt a szöveget dobja ki: User is frozen. Please contact support!
Köszönöm szépen a segítséget
Update:
Én ma fizettem be, kb 3 órája, minden simán ment Skrillel.
Viszont vagy én vagyok tudatlan, vagy bugos a kliens, mert hiába be van állítva az auto rebuy cg-re, rush asztalokon nem rebuyol automatikusan, csak manuálisan lehet, ami elég idegesítő. Illetve hiába rányomok h sit out next blinds, nem ül ki, akkor sem ha rám ér a nagy vak, illetve ha nem ér rám és eltellik pár hand, automatikusan kiveszi a pipát..... :D
Viszont a sit out next hand legalább működik. :D
Sziasztok! Frissítés után be tudtam lépni, viszont nem tudom megnyitni az asztalokat. Minden más működik. Valakinek hasonló probléma?
Viszont vagy én vagyok tudatlan, vagy bugos a kliens, mert hiába be van állítva az auto rebuy cg-re, rush asztalokon nem rebuyol automatikusan, csak manuálisan lehet, ami elég idegesítő. Illetve hiába rányomok h sit out next blinds, nem ül ki, akkor sem ha rám ér a nagy vak, illetve ha nem ér rám és eltellik pár hand, automatikusan kiveszi a pipát..... :D
Viszont a sit out next hand legalább működik. :D
Update:
A regisztrációnál sajnos még mindig csak a UK a kiválasztható ország, a probléma továbbra is fennáll. A GG-vel folyamatosan egyeztetünk, dolgoznak a probléma megoldásán. Az újonnan regisztrálók türelmét kérjük.
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat mostanában, hogy egy pillanatnyi disconnectnél is kidob az asztalról (tehát nem is csak sitoutra tesz), vagy akár a teremből is kliens?
Eddig kisebb disconnect esetén normálisan működött minden, azaz kb. 1 percig legalább reconnecting státusz volt és ha sikerült kapcsolódni, akkor továbbra is adott asztalon ültem, illetve, hogy ha éppen egy leosztásban voltam, akkor folytatódott az adott leosztás.
A múlt héten tapasztaltam először (tehát nem az update óta csak), hogy egy másodpercre disconnect van (a netemmel egyébként minden rendben), gyakorlatilag azonnal reconnect van, viszont már nem ülök az asztalon, illetve dobtam a lapom, ha éppen egy leosztásban voltam.
Valamint olyan is volt, hogy vissza tudtam ülni az asztalra, játszottam is és közben felugrott egy pop-up, hogy observerként lejár az időm. Kétszer még rá tudtam kattintani, hogy "stay", viszont harmadszorra már kérdés nélkül kidobott az asztalról.
Ezek elég kellemetlenek tudnak lenni:
1. Kiültet jó asztalokról és nem tudok visszaülni, mivel valaki már beült a helyemre a waiting listről.
2. Néha éppen a legjobb handekben történik ez, mint amit csatoltam is.
Tény, hogy sok mindent le kell nyelni a GG-n a jó mezőny érdekében, de lassan már nem csak a mezőnyt és a rake-et kell verni, hanem a rendszert is...
én láttam valakit 20ks potban ledobódni ugy hogy már kommitálva volt fish ellen ... :)