Nektek sikerült már ide közvetlenül bankkártyával befizetni? Valamiért nekem nem, pedig bárhova máshova működik.
Nektek sikerült már ide közvetlenül bankkártyával befizetni? Valamiért nekem nem, pedig bárhova máshova működik.
15 perce kaptuk a GGPokertől:
"Please be informed that the cashier page has been amended."
A cashier page tehát elvileg megjavult és most már mindenkinek mennie kellene a a depositnak. Szóljatok ha valakinek mégsem menne.
GL
igen az update óta működőképes. aki itt tolja ne felejtsen el opt in-elni az 1k bonus-ra ;)
A kártyás befizetést ki is vették ?
Nem tudjátok esetleg h a rush and cash lb-hoz lehet valahol találni egy payout táblát? A support nem tudott benne segíteni.
Illetve kérdeztem tőle, hogy milyen gyakran lesz frissítve a lb, erre azt mondta h hetente. :D Azért ezt kétlem, szóval erre esetleg tudja valaki a választ, hogy a korábbi promónál h volt frissítés? Napi 1szer vagy gyakrabban esetleg?
Sziasztok!
Beregisztráltam a GG pokerre és egyenlőre nem tudok befizetni:-(
Nem tudjátok esetleg h a rush and cash lb-hoz lehet valahol találni egy payout táblát? A support nem tudott benne segíteni.
Illetve kérdeztem tőle, hogy milyen gyakran lesz frissítve a lb, erre azt mondta h hetente. :D Azért ezt kétlem, szóval erre esetleg tudja valaki a választ, hogy a korábbi promónál h volt frissítés? Napi 1szer vagy gyakrabban esetleg?
A kártyás befizetést ki is vették ?
Sziasztok!
Beregisztráltam a GG pokerre és egyenlőre nem tudok befizetni:-(
Update: