BelaKecske
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. szept. 28. 20:40

Nektek sikerült már ide közvetlenül bankkártyával befizetni? Valamiért nekem nem, pedig bárhova máshova működik.

shtluck1
Válasz Admin kommentjére
2019. szept. 29. 19:02

Nektek sikerült már ide közvetlenül bankkártyával befizetni? Valamiért nekem nem, pedig bárhova máshova működik.

Nekem ugyanez volt, skrillről tudtam végül.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 16:43

15 perce kaptuk a GGPokertől:

"Please be informed that the cashier page has been amended."

A cashier page tehát elvileg megjavult és most már mindenkinek mennie kellene a a depositnak. Szóljatok ha valakinek mégsem menne.

GL

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 17:33

igen az update óta működőképes. aki itt tolja ne felejtsen el opt in-elni az 1k bonus-ra ;)

Shaikon
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 18:01

A kártyás befizetést ki is vették ?

Capt_chi
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 18:27

Nem tudjátok esetleg h a rush and cash lb-hoz lehet valahol találni egy payout táblát? A support nem tudott benne segíteni.
Illetve kérdeztem tőle, hogy milyen gyakran lesz frissítve a lb, erre azt mondta h hetente. :D Azért ezt kétlem, szóval erre esetleg tudja valaki a választ, hogy a korábbi promónál h volt frissítés? Napi 1szer vagy gyakrabban esetleg?

zoldlohere
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 18:41

Sziasztok!

Beregisztráltam a GG pokerre és egyenlőre nem tudok befizetni:-(

Shaikon
Válasz Capt_chi kommentjére
2019. okt. 1. 18:48

Nem tudjátok esetleg h a rush and cash lb-hoz lehet valahol találni egy payout táblát? A support nem tudott benne segíteni.
Illetve kérdeztem tőle, hogy milyen gyakran lesz frissítve a lb, erre azt mondta h hetente. :D Azért ezt kétlem, szóval erre esetleg tudja valaki a választ, hogy a korábbi promónál h volt frissítés? Napi 1szer vagy gyakrabban esetleg?

Szerintem az 1 hét reális. Az időzónák miatt nem hiszem,hogy naponta frissítenének .

Admin
Válasz zoldlohere kommentjére
2019. okt. 1. 19:24

A kártyás befizetést ki is vették ?

Elvileg nem vették ki, nálad nem látszik?

Szólj ha segítsünk és jelezzük a supportnak hogy nálad nem látszik.

Sziasztok!

Beregisztráltam a GG pokerre és egyenlőre nem tudok befizetni:-(

Pedig mára elvileg mennie kellene a befizetésnek. Más is tapasztalja hogy nem megy a deposit?

Ha elküldöd a user neved privát üzenetben, rákérdezünk hogy mi a gond.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 1. 19:52

Update:

[*]Nálunk sem volt kártyás befizetési lehetőség, írtunk a GG-s kapcsolattartónknak ez ügyben.
    [*]A többi befizetési lehetőség aktív volt.

Ja és a cash game asztalokon nem tapasztaltuk a 4 asztalos limitet, vígan megnyílt a nyolcadik asztal is, pedig október 1 volt a bejelentett dátum a 4 asztalos limit bevezetésére.

Élő ügyfélszolgálat