Sziasztok,
én most készülök regelni az oldalra,
érdeklődnél, hogy müködik e rendesen a skrill befizetés? Ez első befizetés lenne, ha jól olvasom értelmezem akkor erre lenne egy 200% first depo bonus illetve okt.1-én még le tudok hívni 1000 euró bonust?
A kettő futhat egymás mellett?
Előre is köszi.
Köszi kacsa!
Sziasztok,
én most készülök regelni az oldalra,
érdeklődnél, hogy müködik e rendesen a skrill befizetés? Ez első befizetés lenne, ha jól olvasom értelmezem akkor erre lenne egy 200% first depo bonus illetve okt.1-én még le tudok hívni 1000 euró bonust?
Előre is köszi.
Regeltem, megadtam a nicknevemet, most jön a cashier.
undefined. Nagyszerű, itt sem megy.
undefined. Nagyszerű, itt sem megy.
Reggel jó volt, egy órája leültem, hogy befizetek és játszom végre, újra az undefined kiíírás fogadott. Rohadék fos, már bocs, ne csináljanak termet, ha nem értenek hozzá, uninstall.
Én is vagyok ezzel....
Az teljesen nyilvánvaló hogy a ki- és befizetéseknek minden körülmények között stabilan kellene működnie, szóval nem mentségként írjuk le, inkább extra információként: A GGPokernél ismét egy rendszerátálláson dolgoznak (amiből amúgy a felhasználóknak nem kellene semmit érzékelnie), a hiba valószínűleg ehhez köthető.
(A rendszerátállás céldátuma október 1, a korábban kérdezett $1k-s bónusznak is ehhez az átálláshoz van köze.)
lenne egy 200% first depo bonus illetve okt.1-én még le tudok hívni 1000 euró bonust?
Előre is köszi.