Nem tudom, hogy segítség-e vkinek, de írok egy összefoglalót a tapasztalatokról és eredményekről az elmúlt hónapban. NL500-on játszottam a teremben, közel 20k handet toltam le. Nagyjából megismertem a játékosokat, kezd kialakulni bennem egy kép a tendenciákról. Igyekeztem teljes mértékben elkerülni a bumhuntingot, bár valójában nem tudom mit minősítenek annak a teremnél. Lényegében session elején beültem az asztalokra, a végén pedig egyszerre kiültem róluk. Nagyon ritkán zártam be egy asztalt korábban, remélhetőleg így ebből nem lesz gondom a jövőben.
Sikerült letölteni a leosztásokat, amely azonban így ebben a formában nem kifejezetten informatív, mert nem tartalmazza a fizetett raket. Ha összefésülöm a teljes kifizetett rake mennyiséggel, akkor egy nagyon minimális winnings (25bb) marad, mellé pedig 3,3 EVbb/100. Ez szintén nem mond túl sokat, talán csak annyit, hogy azért meg lehet verni a raket, annak ellenére, hogy elég magas: 9bb/100 körül van NL500-on.
A PVI mutatóm ezen a mintán 0,54-re jött ki, ami egy kicsivel alacsonyabb, mint vártam (60%). A fish buffet pörgetéseim közel 50% körül hoztak, igaz ehhez egyértelműen kevés pörgetésem volt. A big hand jackpottal valszeg nem volt szerencsém (valójában nem tudom mi számít normál runnak e tekintetben), mert nem sikerült húzni belőle, igaz a hónap elején nem voltam teljesen tisztában a szabályokkal, utólag az egyik flop pókerből lehet, hogy ki tudtam volna hozni a jackpotot. Extra visszatérítésként kaptam a teremtől egy 500$ és 100$ értékű tiketet is a vasárnapi versenyekre.
A mezőny összességében kellemes, még NL500-ön is. Rengeteg gyenge játékost nem láttam azért, talán volt pár alkalom, amikor 2 rekreációs játékos is ült az asztalomnál, de zömében max 1 gyengébb playa ül az asztaloknál. A regektől kicsivel több butaságot, hibát láttam, mint egyébként megszokott ezen a limiten. A VIP rendszer elég könnyen kimaxolható, mert lényegében 30 napos periódusok alatt kell elérni 1k raket, hogy felkerülj a legmagasabb kategóriába.
Az alacsonyabb limitekről nem tudok véleményt formálni, erre bíztatok egy másik önkéntest, hogy ossza meg tapasztalatait a közösséggel. Most kicsit nyári szünetre vonulok, de ősszel folytatom majd a harcot. :cool:
Köszi az összefoglalót! Nekem lenne még két kérdésem az egyik, hogy a reggeli/délelötti idősávban is van elegendő akció?(nemtom játszottál-e akkor). Ill. te játszottál HUD-os teremben amikor ment a GG kliens vagy nem?(olvastam olyat is valahol, hogy nem lehet)
Fórumokat olvasgatva a nehezen magyarázható bumhuntolos cashgame banok inkább régen voltak jellemzőek, ahogy láttam most a spin lesz terítéken;p
Nem tudom, hogy délelőtt mennyire van akció, nem játszottam ebben az időszakban. Nem futott mellette olyan másik terem, ahol lehet HUD-ot használni.
Spinen hogy lehet bumhuntolni?
Sehogy és nem is azért banoltak, hanem HandChart/AI használatért volt nemrég egy banwave, amit olvastam az alapján elég nehéz eldönteni, hogy jogos banok voltak-e, de a metódus ahogy eljárt a gg az nem túl bizalomgerjesztő.
FONTOS!
A teljes GG hálózat, tehát a GGPoker, a Natural8 és a BetKings Poker is megváltoztatta a korábbi welcome bónuszát a WSOP Online idejére.
A korábbi bónuszok jelenleg nem elérhetők egyik teremben sem, helyette minden újonnan regisztráló játékos, aki legalább $20-t befizet, egy $100-os szatellit-csomagot kap, amelyeket WSOP-szatellitekre használhat.
További részletek ebben a cikkben olvashatók!
A WSOP után valószínűleg újra kínálnak majd a korábbiakhoz hasonló welcome bónuszokat a hálózat termei, azonban az ezekkel kapcsolatos pontos részletek még nem ismertek.
nyerő session, 225$ rakeltem pokercraft szerint és 5000 pontot kaptam, 0.2 pvi lehetséges? mennyi a legkisebb? mit csináljak hogy nagyobb legyen?:D
nekem volt olyan hogy 1Ks shark kerékhez kellett még 400$ rake (40000 pont), toltam egy sessiönt és nap végén még 100$ rake kellett volna akkor abbahagytam, hogy majd holnap, másnap beléptem és megvolt a kerék, plusz az új kerék 10000ponton volt, szóval elképzelhető az is hogy később frissül
nyerő session, 225$ rakeltem pokercraft szerint és 5000 pontot kaptam, 0.2 pvi lehetséges? mennyi a legkisebb? mit csináljak hogy nagyobb legyen?:D
Sziasztok! Nem tudjátok, le lehet valahogy "butítani" az asztalok kinézetét? Továbbá az olyan fantasztikus feature-okre sincs szükségem mint a "mi lett volna ha" gomb, a dobott lapok jelenléte, az outok, river-t magamnak kell felemelnem stb :D Nem találok ezekre kikapcsolási lehetőséget..Van valakinek ötlete erre esetleg? Valami program vagy bármi. Köszönöm!
Nem találok ezekre kikapcsolási lehetőséget..Van valakinek ötlete erre esetleg?