cubefishnl
Válasz Admin kommentjére
2021. márc. 24. 19:04

Sziasztok.
Ma kaptam egy jegyet 3,30 értékben a heti akadémiás"freerollra"regisztráláskor kér jelszót....azt honnan tudom megszerezni?

Admin
Válasz cubefishnl kommentjére
2021. márc. 24. 19:17

A cikkben minden további részletet is megtalálsz, a jelszó pedig: poker2021

cubefishnl
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 5. 16:35

Üdv all!!

Olyan kérdésem van, hogy, hogyan a pötsbe tudom törölni a player notes-t?? illetve az eddigi szinezéseimet?...új rendszert akarok bevezetni szinezésre, de marhára nem tudom mit és hol kellene ahhoz törölnöm, hogy flottul nulláról kezdje az egészet..esetleg egy uninstall/reinstall megoldja??

WEGAZZO
Válasz Mandi05 kommentjére
2021. ápr. 9. 12:16

Fail Reason : (ErrorCode: 1116)

ggpoker paysafecard nalam is ez....

peraspera
Válasz cubefishnl kommentjére
2021. ápr. 9. 13:33

Üdv all!!

Olyan kérdésem van, hogy, hogyan a pötsbe tudom törölni a player notes-t?? illetve az eddigi szinezéseimet?...új rendszert akarok bevezetni szinezésre, de marhára nem tudom mit és hol kellene ahhoz törölnöm, hogy flottul nulláról kezdje az egészet..esetleg egy uninstall/reinstall megoldja??

a dokumentumok mappaban van egy poker-ggpcom-live mappa, ha azt torlod, tudtommal eltunnek a note-ok.

Capt_chi
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 22. 14:57

Sziasztok!
Nemrég kezdtem újra GGn játszani, a C$-al kapcsolatban nem vagyok biztos h jól értem e. :D
Tehát, ha akármilyen promóból lesz 10 C$-om, abból valójában soha és sehogy nem lesz real 10$, vagy elbukom, vagy a 10$ feletti rész real $-ként íródik jóvá a számlámon?

banoster
Válasz Capt_chi kommentjére
2021. ápr. 22. 15:20

Sziasztok!
Nemrég kezdtem újra GGn játszani, a C$-al kapcsolatban nem vagyok biztos h jól értem e. :D
Tehát, ha akármilyen promóból lesz 10 C$-om, abból valójában soha és sehogy nem lesz real 10$, vagy elbukom, vagy a 10$ feletti rész real $-ként íródik jóvá a számlámon?

Bizonyos tekintetben igen, a C$ sehogyan sem átváltható valódi dollárra. Viszont ha C$-t használsz, és mondjuk nyersz egy potot, tehát vegyesen van C$-od és valódi $-od az asztalnál, a rake mindig a C$-ból fog vonódni a továbbiakban, nem a valódiból. Szóval vagy ezt bukod el valódi helyett vagy ezt pörgeted ki rake-ként a valódi helyett.

Itt írtunk róla egy cikket

Gotcha87
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 23. 8:05

Bizonyos tekintetben igen, a C$ sehogyan sem átváltható valódi dollárra. Viszont ha C$-t használsz, és mondjuk nyersz egy potot, tehát vegyesen van C$-od és valódi $-od az asztalnál, a rake mindig a C$-ból fog vonódni a továbbiakban, nem a valódiból. Szóval vagy ezt bukod el valódi helyett vagy ezt pörgeted ki rake-ként a valódi helyett.

Itt írtunk róla egy cikket

Azert ez sem teljesen igaz.
A $C a cikk ota transzferalhato lett, igy tehat el lehet cserelni, azaz valamilyen formaban valodi $-ra valthato

Admin
Válasz Gotcha87 kommentjére
2021. ápr. 23. 9:28

Azert ez sem teljesen igaz.
A $C a cikk ota transzferalhato lett, igy tehat el lehet cserelni, azaz valamilyen formaban valodi $-ra valthato

A GGPoker C$ FAQ-ban továbbra sincs szó átválthatóságról.

Capt_chi
Válasz Gotcha87 kommentjére
2021. ápr. 24. 16:14

Ezzel még én sem találkoztam, hogyan lett "transzferálható"? :)

Élő ügyfélszolgálat