Player transfer
Player transfer
van arról info, hogy májusban lesz leaderboard? ilyenkor már általában lehet tudni ha lesz...
A fish buffet táblázatban szereplő rb %-ok a szorzó alapján változnak, nálam kb feleződik.
Pl. Silver 1 Whale a táblázatban 46% rb, a valóságban 23%.
Ha flat cashback-re váltok akkor a Platinum Octopus sorban lévő 35% is feleződik, vagy az már valós rb?
Szia!
A PVI szorzó miatt az is feleződni fog.
Szombaton 11:30-kor újra indul a freerollunk!
A következő jelszóval regisztrálhattok a versenyre: pokerfree1
A freerollt a Tournament lobby-ban, a 'Private' fül alatt találjátok. Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!
Sziasztok!
Akadémián keresztül szeretnék GG-re regelni (még nincs ott regem).
Mi most a legegyszerűbb deposit opció, ahova kivenni is tudok majd (optimista vagyok:)))?
Egy Visa Electronom (Erste) van, de az akadémia GG pokert bemutató oldalán mintha nem láttam volna VISA lehetőséget.
Skrillt is tudok csinálni, ha kell, de sok olyasmi problémát olvastam, hogy nem enged gambling-re befizetni magyarról. Ez még így van, vagy tudok ezzel kezdeni valamit?
Köszi előre is!
Szia! Írj a teremnek online chaten. Skrillel meg tudjátok oldani a dolgot.
Hogy a retekbe lehet innen pénzt kivenni, 20-at depóztam, kijátszottam a befizetésit, 52-t kérnék ki, de mindig elutasítják. írtam nekik, de nem nyögik ki, mit kell még csinálnom.
Hogy a retekbe lehet innen pénzt kivenni, 20-at depóztam, kijátszottam a befizetésit, 52-t kérnék ki, de mindig elutasítják. írtam nekik, de nem nyögik ki, mit kell még csinálnom.