lobonc
Válasz GreEko kommentjére
2009. jan. 11. 12:14

a mikrofonhoz hozzászolva, engedélyezni kell, különben hiába dugod be :)
alapba nincs engedélyezve a windowsba.
vezérlőpult -> hangok és audió -> speciális ->
ekkor bejön egy hangerő ablak, ahol :
beállitások a fenti menüsorbol -> és ott alul ottlesz egy mikrofon, és balra tőle egy üres kis négyzet, amit kipipálsz, leOKézod aztán:
megjelenik egy új oszlop mikorfon névvel, és egy csuszkával, alatta pedig ottvan hogy némitás. Értelemszerüen ki kell venni onnan a pipát, és láss csodát!!
Remélem sikerült elég részletesen leirni, és menni fog ;)

Engedélyeztem, de még mindig nem megy. Van a gépen valami SoundMax nevű dolog, annak a mikrofon-varázslójával is próbálkoztam, de semmi.

Jimmybooy: ezt hol lehet beállítani?

Nando: azt hol tudom ellenőrizni, hogy be van-e dugva? Ha nincs, akkor egy magamfajta digitális analfabéta meg tudja csinálni vagy "embert" kíván az ügy?

fejes1988
Válasz water2 kommentjére
2009. jan. 14. 21:16

Lehet LOL, de hogyan és miként kell LCD monitort tisztítani? :)

naná hogy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 14. 22:08

Lehet LOL, de hogyan és miként kell LCD monitort tisztítani? :)

Lehet hozzá venni valamilyen spéci folyadékot meg spéci törlőkendőt(papír alapú asszem).
Gyakorlatilag szeműveglencse tisztító folyadék is jó, meg ceva szoftíz(fa mentes, mert karcol) :D
Azé körömlakklemosóval ne próbálkozz :)
CTS Informatika Kft.- számítógép, Debrecen , számítástechnika-

Üdv

Jimmybooy
Válasz lobonc kommentjére
2009. jan. 14. 22:25

Engedélyeztem, de még mindig nem megy. Van a gépen valami SoundMax nevű dolog, annak a mikrofon-varázslójával is próbálkoztam, de semmi.

Jimmybooy: ezt hol lehet beállítani?

Nando: azt hol tudom ellenőrizni, hogy be van-e dugva? Ha nincs, akkor egy magamfajta digitális analfabéta meg tudja csinálni vagy "embert" kíván az ügy?

Ha van egy kis piros hangszóró jel az óra mellett akkor ott az egyik almenüjében ha nincs akkor meg kell keresni a hangkártya driver/szoftvert és ott kell próbálkozni.

fejes1988
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 15. 11:18

Lehet hozzá venni valamilyen spéci folyadékot meg spéci törlőkendőt(papír alapú asszem).
Gyakorlatilag szeműveglencse tisztító folyadék is jó, meg ceva szoftíz(fa mentes, mert karcol) :D
Azé körömlakklemosóval ne próbálkozz :)
CTS Informatika Kft.- számítógép, Debrecen , számítástechnika-

Üdv

köszi

water2
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. febr. 6. 11:23

Sziasztok.
A problémám a következő: a Party-n, amikor ráklikkelek a cashier menüre a kliensben, akkor nem jelenik meg semmi csak egy nagy fehérség. Így befizetni sem tudok, kiutalni sem, de még a bónuszom állását sem tudom megnézni. Gondoltam sebaj, majd megnézem a honlapjukon az „Én számlám” menüpontra kattintva, de sajnos azt az oldalt sem akarja betölteni. Másik gépen is próbáltam, de ott minden tökéletes! Esetleg hiányzik valamilyen háttérprogramom? Van valami ötletetek?
Előre is köszi!
Üdv.

BalintKA
Válasz water2 kommentjére
2009. febr. 6. 12:21

Helló Megtudnátok mondani nekem a Phil Gordon színes könyvek közül, melyik CG, torna és melyik a példatár??? színek szerint:) köszönöm előre is.

Élő ügyfélszolgálat