Dom
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 15. 19:51

Ja, normális..
Sajna a Firefox elég sok memóriát, meg procit zabál alkalmanként. Attól is függ milyen oldalak vannak nyitva.
Nálam pl, ha az index nyitva van mindig több a fogyasztás proci és memo..

Littlemage
Válasz Dom kommentjére
2008. okt. 15. 20:10

Ja, normális..
Sajna a Firefox elég sok memóriát, meg procit zabál alkalmanként. Attól is függ milyen oldalak vannak nyitva.
Nálam pl, ha az index nyitva van mindig több a fogyasztás proci és memo..

oksi, köszi.

monsterman
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 15. 20:26

Sziasztok!!!

az normális, hogy ha elindítom a firefoxot (2 ablakkal) , megy egy ipokeres klienset, akkor a CPU-használat 35-40% körül van????

Feladatkezelő folyamatok füle alatt a firefox 120.000 K memorihasznalattal az első helyen, a CPU-nál meg 33 van?

Ja s a pokerakademia plusz ez van megnyitva: Üdvözöljük Bük Város weboldalán!

A gépem egy 2 eves 2.8 GHz-es asszem dualos, plusz 1 Gb rammal...

olyan furcsanak talalom.

Van mikor több pokerkliens fut, sok asztal+HM, már kikapcsolom a firefoxot, mert akkora erőforrást használ...

ha nem normális, mi lehez a bibi?

köszi

Ez első hozzászólásnak furcsa, de mit tegyek ez van.
Az a bükk honlap eszi a procit. Fut a bal oldalon az az Akciós ajánlatok flash az okozza. Ha fölé viszed az egeret, megáll a szöveg, és leesik a procihasználat.

titcar
Válasz monsterman kommentjére
2008. okt. 15. 22:50

a sok flash cucc tudja eléggé lezabálni az erőforrásokat, amikor oldalanként 6-7 vagy mégtöbb van pl.

Neomorf
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 17. 19:24

számítástechnikusok segítségét kérném! raktam az otthoni gépbe új videokártyát (geforce 6600gt), de vmi nem jó! letöltöttem a legújabb drivert 178.24). a probléma: a képernyő villog= fekete fél másodpercig, majd visszjön a kép. mintha nem frissítene megfelelően.vagy nemotom. ilyet még nem láttam. ha nem csinlok semmit,akkor jó. de ha egy ablakot arrébhúzok,akkor összefolynak a dolgok. nemtom mennyire érthető a probléma, de ha vki tud megoldást, azt nagyon megköszönném. jó lenne, ha használni tudnám, mert a réginél azért jóval gyorsabb (geforce 5500fx)
thx

Dom
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 17. 23:17

Gyanús ez a kártya... Sztem nem okés vele valami. Csekkold másik gépbe is!
Cseréltesd vissza másikra, ha ott is ez van.

Gondolom a slotba rendesen bevan téve.... illetve az előzőt rendesen leszedted - vagyis hardver eltávolítás, stb... - nem csak fogtad és kiszedted a régit, és betetted az újat?!

Neomorf
Válasz Dom kommentjére
2008. okt. 18. 2:03

mit értesz az alatt,hogy rendesen eltávolítottad a hardvert? letöröltem a réginek a driverét, majd az újhoz feltettem az újat. 3 drivert is próbáltam de mind ua. egyébként amíg nincs feltelepítve a driver nem villog (vagy úgy nem is üzemel? na látszik, h mennyire értek hozzá). csökkentett módban is okés. de amint vmelyik driver felrakom, kezdődik a villogás meg a kép összecsúszás. ha nem nyúlok a géphez, statikus a képernyő, akkor nem villog. csak ha "történik" vmi. most visszaraktam a régit és ez meg jó. a másik gépemen megy az új kártya... help me pls, olyan jó kis kártya ez:)

ooooobi
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 18. 8:38

nem lehet h nem szellozik eleg jol a hazad? akkor szoktak ilyet csinalni a kartyak ha tulmelegszenek, bar ilyet csak 90-100fok folott csinalhatna, vagy meg olyankor ha valami programmal huzva van, ha egyik se all fent akkor meg tobb gepben is kiprobalnam, h tutira kizarjam a kartya hibajat

Dom
Válasz ooooobi kommentjére
2008. okt. 18. 11:03

mit értesz az alatt,hogy rendesen eltávolítottad a hardvert?

Eszközkezelőben eltávolítottad, azt értem.... nem csak kivetted, betetted az újat.

Ami még a melegedés mellett eszembe jut, (nem ismerem a karit) az, hogy ennek a karinak nem nagyobb-e az áram igénye és esetleg nem kap elég kakaót? Nincs rajta plusz tápcsatlakozó? Lehet az alaplapod régi és nem tudja onnan felvenni az elégségeset.
A másik, ehhez esetleg magasabb Directx kell?
Harmadik... nem valószínű, de esetleg vmi hardver ütközés...? A megszakítás ütközik más hardverrel. Bár ezt eszközkezelőben látnád.

ooooobi
Válasz Dom kommentjére
2008. okt. 18. 12:17

az biztos h tobb aram kell neki, ha pci-e-s kartya akkor fel tudja venni a kello aramot, ha viszont agp-s akkor van egy tapcsatlakozoja, amibe be kell dugni egy szalat a tapbol, amin lehetoleg ne figyeljen mas, se vinyo se semmi, illetve egy 350wos tap azert elkel melle, lehetoleg ne dzyunka 3ezer forintos

Élő ügyfélszolgálat