Sick my pc
Srácok, bajban vagyok! Vasárnap dél körül behalt a gépem..bekapcsolás után kb 10-20 percig oké, de utána fogja magát, és kikapcsol..Például indítottam volna a Party Poker kliensét, és egyszerűen kivág..azóta be se tudom kapcsolni..Szóval még a vírusírtót sem tudom használni, vagy új rendszert sem tudok feltelepíteni!
Vki segítsen pls!! :(
Elsőként másik táppal próbálkoznék...
vagy ellenörizd le a ventilátorokat, ha tulmelegszik a proci, vagy a videokártya akkor is kifagyhat, kikapcsolhat a gép, de elöször szerintem is a táp a leggyanusabb ;)
vagy ellenörizd le a ventilátorokat, ha tulmelegszik a proci, vagy a videokártya akkor is kifagyhat, kikapcsolhat a gép, de elöször szerintem is a táp a leggyanusabb ;)
Szerintem meg koszos a ventillátor, nekem is volt ilyen problémám.
BIOS-ba nincsen véletlenül beállítva, ha a cpu vagy a ház elér egy bizonyos hőmérsékletet akkor kikapcsoljon a gép? És ez túl alacsonyra van állítva?
Ha poros nagyon a venti akkor nem bírja hűteni annyira a procit emiatt leáll a gép. Én kb fél éve fújtam ki a ventiből a port és olyan ~10 fokot javított.
BIOS-ba nincsen véletlenül beállítva, ha a cpu vagy a ház elér egy bizonyos hőmérsékletet akkor kikapcsoljon a gép? És ez túl alacsonyra van állítva?
Ha poros nagyon a venti akkor nem bírja hűteni annyira a procit emiatt leáll a gép. Én kb fél éve fújtam ki a ventiből a port és olyan ~10 fokot javított.
Kb 1 hónapja még szaggatás nélkül tudtam az Ongamen 9 asztalon játszani a 4 éves gépemmel!Mostanra ott tartok,h 8 asztalnál szaggat,és qrvára zavar(még 1 hónapot kell kibírnia az új gépig)!Lehet vmit csinálni vele anélkül,h a vinfost újraraknám?A ramdiskes dolog megy,de vmi miatt lelssult a gép 1 hónap alatt!
Vmi szoftveres takarítás v vmi hasonlót?:)
köszi Dom, valóban a táppal volt a gubanc..Te leszel ezentúl az Akadémia számítógép doktora :)
????
Sziasztok!!!
az normális, hogy ha elindítom a firefoxot (2 ablakkal) , megy egy ipokeres klienset, akkor a CPU-használat 35-40% körül van????
Feladatkezelő folyamatok füle alatt a firefox 120.000 K memorihasznalattal az első helyen, a CPU-nál meg 33 van?
Ja s a pokerakademia plusz ez van megnyitva: Üdvözöljük Bük Város weboldalán!
A gépem egy 2 eves 2.8 GHz-es asszem dualos, plusz 1 Gb rammal...
olyan furcsanak talalom.
Van mikor több pokerkliens fut, sok asztal+HM, már kikapcsolom a firefoxot, mert akkora erőforrást használ...
ha nem normális, mi lehez a bibi?
köszi