bakyka
Válasz titcar kommentjére
2013. jún. 8. 23:07

TechKalauz - Lenovo Black Friday: laptopot f
ha valaki notit akarna venni :)

Pókeres fórumon elég furcsán hangzik a Black Friday napi őrületes akció :D

Kösz a linket egyébként!

vadallat
Válasz Littlemage kommentjére
2013. jún. 8. 23:31

mindenhol azt mondják a dell a legjobb. én a dellát még jobban szeretem.

lecso10
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 9. 4:30

Ettől drágábbat felesleges, én is ezt veszem megjövő héten.

Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez

Littlemage
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 9. 5:28

egy 10 éves f0ssal is lehet netezni, pokerezni gond nélkül... 100$... csak egy tipp...

csak nem profi modon. Pl Hm2nek 4 giga ram epphogy eleg, stb. de amugy tenyleg nem kell csucsgamer laptop hozza.

Gabiru
2013. jún. 9. 8:41

Sziasztok! Egy alapvetően NAGYON megbízható gépet keresek, amivel szinte sosincs hardver hiba(csak pókerre/netezésre kell). Max 200k-m van rá. Tudnátok vmi jót ajánlani? Előre is kösz.

Toshibát ajánlanám, mint márkát, lenovoval annyi baj van ha gond van vele akkor külföldön van csak szervíze, nincs hazai képviselet.

Hz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 10. 0:33

Ettől drágábbat felesleges, én is ezt veszem megjövő héten.

Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez

i5-ös procit választanék a helyedben.

danfiu
2013. jún. 10. 1:23

Sziasztok

Van egy HP Pavilion dv8 1280eo laptopom, I7es proci 6gb mem es ssd.2 hete raktam ujra a win7et.

HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC Product Specifications HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC | HP® Support

Az lenne a kerdesem, hogy ugye szoktam rajta pokerezni, hm2-t hasznalok, de nagyon laggol egy ido utan.Mi lehet a gond?SSD-n csomo hely, nincs semmi az iroasztalon, postgres LOG file kitorolve, es ennek ellenere laggol:( Mit lehetne csinalni?Kb 2 eves a gep.
Laptopot upgradelni hol lehet Pesten,ami megbizhato es jo minosegu?

titcar
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 10. 2:03

Sziasztok

Van egy HP Pavilion dv8 1280eo laptopom, I7es proci 6gb mem es ssd.2 hete raktam ujra a win7et.

HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC Product Specifications HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC | HP® Support

Az lenne a kerdesem, hogy ugye szoktam rajta pokerezni, hm2-t hasznalok, de nagyon laggol egy ido utan.Mi lehet a gond?SSD-n csomo hely, nincs semmi az iroasztalon, postgres LOG file kitorolve, es ennek ellenere laggol:( Mit lehetne csinalni?Kb 2 eves a gep.
Laptopot upgradelni hol lehet Pesten,ami megbizhato es jo minosegu?

mit értesz egész pontosan az alatt, hogy laggol?

danfiu
2013. jún. 10. 2:35

A hm2 furan sok memoriat eszik, meg kiirja a gep h keves memoria, zarja be a programot meg hasonlok

Gabiru
Válasz Hz kommentjére
2013. jún. 10. 6:13

i5-ös procit választanék a helyedben.

Ha azért vennéd mert az 4 magos verzió akkor azzal is vigyázni kell mikor kinézed mert nem mindegyik i5-ös laptop proci 4 magos, van belölük 2 magos verzió is.

Élő ügyfélszolgálat