TechKalauz - Lenovo Black Friday: laptopot f
ha valaki notit akarna venni :)
mindenhol azt mondják a dell a legjobb. én a dellát még jobban szeretem.
Ettől drágábbat felesleges, én is ezt veszem megjövő héten.
Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez
egy 10 éves f0ssal is lehet netezni, pokerezni gond nélkül... 100$... csak egy tipp...
Sziasztok! Egy alapvetően NAGYON megbízható gépet keresek, amivel szinte sosincs hardver hiba(csak pókerre/netezésre kell). Max 200k-m van rá. Tudnátok vmi jót ajánlani? Előre is kösz.
Ettől drágábbat felesleges, én is ezt veszem megjövő héten.
Notebook DELL Inspiron 5521 notebook (ez
Sziasztok
Van egy HP Pavilion dv8 1280eo laptopom, I7es proci 6gb mem es ssd.2 hete raktam ujra a win7et.
HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC Product Specifications HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC | HP® Support
Az lenne a kerdesem, hogy ugye szoktam rajta pokerezni, hm2-t hasznalok, de nagyon laggol egy ido utan.Mi lehet a gond?SSD-n csomo hely, nincs semmi az iroasztalon, postgres LOG file kitorolve, es ennek ellenere laggol:( Mit lehetne csinalni?Kb 2 eves a gep.
Laptopot upgradelni hol lehet Pesten,ami megbizhato es jo minosegu?
Sziasztok
Van egy HP Pavilion dv8 1280eo laptopom, I7es proci 6gb mem es ssd.2 hete raktam ujra a win7et.
HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC Product Specifications HP Pavilion dv8-1280eo Entertainment Notebook PC | HP® Support
Az lenne a kerdesem, hogy ugye szoktam rajta pokerezni, hm2-t hasznalok, de nagyon laggol egy ido utan.Mi lehet a gond?SSD-n csomo hely, nincs semmi az iroasztalon, postgres LOG file kitorolve, es ennek ellenere laggol:( Mit lehetne csinalni?Kb 2 eves a gep.
Laptopot upgradelni hol lehet Pesten,ami megbizhato es jo minosegu?
A hm2 furan sok memoriat eszik, meg kiirja a gep h keves memoria, zarja be a programot meg hasonlok
i5-ös procit választanék a helyedben.