Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, mit tudok annak érdekében tenni, hogy a Rush pókeren a HM statok gyorsabban jelenjenek meg. Most is megjelenik, de túl lassú, és time out lesz mire megérkezik az adott játékos statisztikája. Van erre valami megoldás?
Hali!
Nekem akkor volt ilyen, amikor a leosztástörténet magyar és nem angol volt.
HM2 Trial után vásárlás
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.Esetleg tud valaki nekem abban segíteni, hogy ha végig használtam a 30 napos próbaverzióját a HM2-nek, akkor utána, ha megvásárolom megmaradnak a próbaverzió alatt játszott handjeim/statjaim?
2.Esetleg van valakinek eladó HM2 Small Stakes verziója?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
HM2-ben van valahol vsPlayer menü, ahol ugye azt lehetett megnézni, hogy ki ellen mennyi a nyereség/veszteség?(hm1-ben volt ilyen opció)
HM2 Licenszet vennék
Sziasztok!
HM2 Licenszet vásárolnék. Elsősorban Pro érdekelne de ha csak Small Stakes verzió van arra is licitálnék.
Előre is köszönöm.
Üdv! Én eladnám a HM2 Small Stakes licenszemet, megbízható akadémiás személy közreműködésével is. Üzenetben nem tudok még kommunikálni de itt elérsz:
[TABLE="class: mail-header"]
[TR]
[TD="class: label"][/TD]
[TD="class: oQ"] tothzss1988@indamail.hu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Hudom miután átülök 1 új asztalra újra kezdi a handek és minden egyéb számolását olyan ellenfél ellen is akiről tudom hogy játszottam ellene. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.Esetleg tud valaki nekem abban segíteni, hogy ha végig használtam a 30 napos próbaverzióját a HM2-nek, akkor utána, ha megvásárolom megmaradnak a próbaverzió alatt játszott handjeim/statjaim?
2.Esetleg van valakinek eladó HM2 Small Stakes verziója?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy pokerstarson játszom, az azonnali leosztástörténet be van állítva, ahogy kell, viszont a HM2 nem jelzi a handeket. Lehetséges, hogy a magyar nyelv miatt nem? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
HM2-ben van valahol vsPlayer menü, ahol ugye azt lehetett megnézni, hogy ki ellen mennyi a nyereség/veszteség?(hm1-ben volt ilyen opció)
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Hudom miután átülök 1 új asztalra újra kezdi a handek és minden egyéb számolását olyan ellenfél ellen is akiről tudom hogy játszottam ellene. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Továbbra sem működik normálisan :/
Új laptopot vettem Win8-ról kérdezném, hogy minden tökéletesen fut-e rajta, vagy pokereseknek nem éri meg rárakni?