Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

delfingoka47
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 15. 19:04

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, mit tudok annak érdekében tenni, hogy a Rush pókeren a HM statok gyorsabban jelenjenek meg. Most is megjelenik, de túl lassú, és time out lesz mire megérkezik az adott játékos statisztikája. Van erre valami megoldás?

delfingoka47
Válasz aldzsi kommentjére
2013. márc. 15. 19:06

Hali!
Nekem akkor volt ilyen, amikor a leosztástörténet magyar és nem angol volt.

Pagano Mirani
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. márc. 16. 17:08

HM2 Trial után vásárlás

Sziasztok!

Két kérdéssel fordulnék hozzátok:

1.Esetleg tud valaki nekem abban segíteni, hogy ha végig használtam a 30 napos próbaverzióját a HM2-nek, akkor utána, ha megvásárolom megmaradnak a próbaverzió alatt játszott handjeim/statjaim?

2.Esetleg van valakinek eladó HM2 Small Stakes verziója?

Előre is köszönöm a válaszokat.

lourker
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 17. 12:32

Sziasztok!

HM2-ben van valahol vsPlayer menü, ahol ugye azt lehetett megnézni, hogy ki ellen mennyi a nyereség/veszteség?(hm1-ben volt ilyen opció)

Pagano Mirani
Válasz lourker kommentjére
2013. márc. 21. 17:43

HM2 Licenszet vennék

Sziasztok!

HM2 Licenszet vásárolnék. Elsősorban Pro érdekelne de ha csak Small Stakes verzió van arra is licitálnék.
Előre is köszönöm.

zsoltth
Válasz Pagano Mirani kommentjére
2013. márc. 23. 1:07

Üdv! Én eladnám a HM2 Small Stakes licenszemet, megbízható akadémiás személy közreműködésével is. Üzenetben nem tudok még kommunikálni de itt elérsz:
[TABLE="class: mail-header"]
[TR]
[TD="class: label"][/TD]
[TD="class: oQ"] tothzss1988@indamail.hu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

esikz
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 23. 9:27

Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Hudom miután átülök 1 új asztalra újra kezdi a handek és minden egyéb számolását olyan ellenfél ellen is akiről tudom hogy játszottam ellene. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

S0nnyB1ack
Válasz Pagano Mirani kommentjére
2013. márc. 24. 10:06

Sziasztok!

Két kérdéssel fordulnék hozzátok:

1.Esetleg tud valaki nekem abban segíteni, hogy ha végig használtam a 30 napos próbaverzióját a HM2-nek, akkor utána, ha megvásárolom megmaradnak a próbaverzió alatt játszott handjeim/statjaim?

2.Esetleg van valakinek eladó HM2 Small Stakes verziója?

Előre is köszönöm a válaszokat.

1. Megmaradnak a handjeid. A pokerszoftverbe ha beállítod hogy hova mentse a handhistory-t utólag is tudod őket importálni HM-be.

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy pokerstarson játszom, az azonnali leosztástörténet be van állítva, ahogy kell, viszont a HM2 nem jelzi a handeket. Lehetséges, hogy a magyar nyelv miatt nem? Előre is köszönöm a segítséget!

A HM2-n belül, Home/Hand Importing/Auto Import Folders, a +jelre kattintva add meg a mentett handhistory helyét a gépeden.

Sziasztok!

HM2-ben van valahol vsPlayer menü, ahol ugye azt lehetett megnézni, hogy ki ellen mennyi a nyereség/veszteség?(hm1-ben volt ilyen opció)

HM2/Opponents fülön belül szinte mindent megtalálsz az ellenfelekről.

Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Hudom miután átülök 1 új asztalra újra kezdi a handek és minden egyéb számolását olyan ellenfél ellen is akiről tudom hogy játszottam ellene. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

HM2/Home/Hud Options/Config Properties-en belül a Hud Settingsnél a Use Session Stats ne legyen kipipálva.

esikz
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 24. 11:47

Továbbra sem működik normálisan :/

Runci
Válasz esikz kommentjére
2013. márc. 28. 23:31

Új laptopot vettem Win8-ról kérdezném, hogy minden tökéletesen fut-e rajta, vagy pokereseknek nem éri meg rárakni?

Élő ügyfélszolgálat