Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

shanez
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 29. 14:37

Beimportáltam 1,5M handet, és ugye nem bírja..:) Hogy lehet ezt megoldani? Pl nekem elég lenne 1K hand / player, most meg van, akiről 30K is van.

GoodGame
Válasz shanez kommentjére
2013. márc. 29. 14:44

Beimportáltam 1,5M handet, és ugye nem bírja..:) Hogy lehet ezt megoldani? Pl nekem elég lenne 1K hand / player, most meg van, akiről 30K is van.

Számra szerintem nem lehet beállítani hogy hány handet szeretnél látni a HUDban, de azt be tudod állítani a HUD Options menüpontban, hogy például csak az utolsó 3 hónap statisztikáit mutassa.

shanez
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 29. 14:50

Ez 5 teljes nap hh-ja. A gond az, hogy behal tőle a gép, marha lassú minden és a hud se akar frissülni így. Mondták, hogy ez lesz ha gyenge a gép, de gondoltam hátha bírja.

Szóval az a kérdés, hogy lehet kiszedni vagy valami..?

szent666
Válasz shanez kommentjére
2013. márc. 29. 16:44

shanez, nekem szoftverfrissités után volt igy, 400k handnél, hogy nem birta. Elötte simán futott. /E8400-es 3000-es proci, 4 GBRam, stb/ Megvolt a régi HM2 telepitöm, azzal ujraraktam, és jó lett.

danfiu
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 29. 19:28

Számra szerintem nem lehet beállítani hogy hány handet szeretnél látni a HUDban, de azt be tudod állítani a HUD Options menüpontban, hogy például csak az utolsó 3 hónap statisztikáit mutassa.

De belehet. Replayerben settings-max replayer hands

Op neked meg azt javaslom, ha belassult a geped, szerezz be egy ssd-t es egy erosebb configot, vagy ha nem megy, akkor olvass utana , hogyan lehet kiszedni a handeket az adatbazisbol, en sajnos nem tudom pontosan, de asszem a purge handsnel az adatbazisban.

robinmasters
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 29. 22:45

Hali!

Tudja valaki, miért jelez vírust a legújabb frissítéseknél a vírusirtóm (Avira) HM2-nél? HiJacker.Gen a fájl neve amit kiszűr. Aggódnom kéne, vagy csak benézett valamit a tűzfal?

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 29. 23:03
robinmasters
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 29. 23:23

thx, remélem igazat mondanak :P

danfiu
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 30. 15:06

Miert ne mondananak igazat:)

shanez
Válasz danfiu kommentjére
2013. márc. 30. 16:47

De belehet. Replayerben settings-max replayer hands

Op neked meg azt javaslom, ha belassult a geped, szerezz be egy ssd-t es egy erosebb configot, vagy ha nem megy, akkor olvass utana , hogyan lehet kiszedni a handeket az adatbazisbol, en sajnos nem tudom pontosan, de asszem a purge handsnel az adatbazisban.

ja a purge volt, kizárásos alapon még megfejtettem tegnap, aztán jó is lett.
köszi azért!

(már csak olyan 100 kérdésem lenne a hm2-ről:) )

Élő ügyfélszolgálat