Beimportáltam 1,5M handet, és ugye nem bírja..:) Hogy lehet ezt megoldani? Pl nekem elég lenne 1K hand / player, most meg van, akiről 30K is van.
Beimportáltam 1,5M handet, és ugye nem bírja..:) Hogy lehet ezt megoldani? Pl nekem elég lenne 1K hand / player, most meg van, akiről 30K is van.
Ez 5 teljes nap hh-ja. A gond az, hogy behal tőle a gép, marha lassú minden és a hud se akar frissülni így. Mondták, hogy ez lesz ha gyenge a gép, de gondoltam hátha bírja.
Szóval az a kérdés, hogy lehet kiszedni vagy valami..?
shanez, nekem szoftverfrissités után volt igy, 400k handnél, hogy nem birta. Elötte simán futott. /E8400-es 3000-es proci, 4 GBRam, stb/ Megvolt a régi HM2 telepitöm, azzal ujraraktam, és jó lett.
Számra szerintem nem lehet beállítani hogy hány handet szeretnél látni a HUDban, de azt be tudod állítani a HUD Options menüpontban, hogy például csak az utolsó 3 hónap statisztikáit mutassa.
Hali!
Tudja valaki, miért jelez vírust a legújabb frissítéseknél a vírusirtóm (Avira) HM2-nél? HiJacker.Gen a fájl neve amit kiszűr. Aggódnom kéne, vagy csak benézett valamit a tűzfal?
thx, remélem igazat mondanak :P
Miert ne mondananak igazat:)
De belehet. Replayerben settings-max replayer hands
Op neked meg azt javaslom, ha belassult a geped, szerezz be egy ssd-t es egy erosebb configot, vagy ha nem megy, akkor olvass utana , hogyan lehet kiszedni a handeket az adatbazisbol, en sajnos nem tudom pontosan, de asszem a purge handsnel az adatbazisban.