Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

danfiu
Válasz shanez kommentjére
2013. márc. 30. 17:36

ja a purge volt, kizárásos alapon még megfejtettem tegnap, aztán jó is lett.
köszi azért!

(már csak olyan 100 kérdésem lenne a hm2-ről:) )

ird le nyugodtan szerintem,megprobalok valaszolni

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. márc. 30. 21:04

Hali!

Történet: elszállt a gépem, ujra raktam, beimportáltam 2m handet a hm2be, nem tudtam mekkora mennyiség ez előtte nem csináltam még ilyet. Beállítottam megfelelően, hogy működjön a HUD, de hiába rakja ki azt is össze vissza, a sajátomat ki se rakja, mert nem trackeli, aki elmegy az asztaltól azé ott marad az újét már ki se rakja.

Olvasgattam itt láttam az előzőektől hansonló problémát, de nekem nem lassul be a gépem tőle, csak a trackeléssel van valami baj, meg h összevissza rakja ki a hudot, meg h a sajátomat nem -.-

Kérdés: Mi lehet a megoldás? Minden tanácsot örömmel fogadok :)

Letöröltem mindent, újra pakoltam a HM2-t és még mindig nem jó a HUD valaki segítsen mert megbolondulok! :D

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 1. 0:03

Nem lehet, hogy szimplán a kliensben és a HM-ben nincs beállítva a preferred seat, illetve a disable hero HUD be van pipálva?

hooc
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. ápr. 2. 0:13

Sziasztok!

Tegnap letöltöttem a HM2-t és elkezdtem tanulgatni/nézegetni olyan kérdésem lenne hogy minden asztalon újraindul a HUD-ban a handek számlálása, a sajátom is belehet állítani olyat hogy összesítse mindig? mert most ha több asztalon játszom például akkor ugye azt mutatja hogy pl nekem egyik asztalon 38 hand alapján van statisztikám másik asztalon 42.

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 2. 0:23

Elvileg nem, és nem is lenne értelme.
Így azt mutatja minden asztalon, hogy milyennek látnak az ellenfeleid.

hooc
2013. ápr. 2. 12:18

Helosztok!

Valaki tud nekem abban segíteni hogy tournamenten miért nem látom a HUD-ot? a table finder látja az asztalt a session is jól mutatja az időt, a reportsban is látom a kezeket is meg az asztalt is de maga a HUD nem jelenik meg a pókerasztalon?

iKeksz
2013. ápr. 2. 15:57

Nem lehet, hogy szimplán a kliensben és a HM-ben nincs beállítva a preferred seat, illetve a disable hero HUD be van pipálva?

nem sajnos :(

StevlandHM
Válasz iKeksz kommentjére
2013. ápr. 2. 20:02

ongame STROBE / PAF, HUD

Sziasztok,

tudja valaki, hogy a Strobe pókeren hogyan lehet beüzemelni a HUD-ot?

PT3 v- PT4 esetleg működik?

köszi, Stevie

tomi996
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 15:18

Sziasztok. HM2- ben hol tudom azt beállítani hogy az egyik asztalon beállított statisztikáim utána a másik asztalon ne mozduljanak el összevissza?

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 15:29

kedvenc helyeket állítsd be a kliensben és a HM-ben is!

Élő ügyfélszolgálat