Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Flush67
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 15:33

Sziasztok! Van olyan lehetőség a HM2-ben, hogy értelmesen lehessen kezelni egy nagy adatbázist?
Olyasmire gondolok például, h az utolsó 20K hand legyen csak meg az ellenfelekről.

tomi996
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 17:03

Kedvenc hely be van állítva mindkét helyen, mégsem jó. Arra gondolok hogy az egyik asztalon minden játékoshoz odateszem a saját statját, viszont amikor a másik asztalon is odatenném a megfelelő emberhez akkor az előző asztal addig jó helyen lévő statjai is mozognak. Más ötlet?
(HM1-ben tudtam hogy kell de itt nem találom.)

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 17:16

Ez azért van, mert nincs jól beállítva a kedvenc hely :)
9-10 főst is állítsd be!

cursor 10
Válasz tomi996 kommentjére
2013. ápr. 3. 19:45

Kedvenc hely be van állítva mindkét helyen, mégsem jó. Arra gondolok hogy az egyik asztalon minden játékoshoz odateszem a saját statját, viszont amikor a másik asztalon is odatenném a megfelelő emberhez akkor az előző asztal addig jó helyen lévő statjai is mozognak. Más ötlet?
(HM1-ben tudtam hogy kell de itt nem találom.)

Ez melyik terem? Van amelyikben meg kell várni az első leosztást amiben te is részt vettél és ha jó van beállítva a kedvenc hely akkor helyükre kerül hud.

tomi996
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 3. 22:12

Köszi srácok szépen lassan talán működni fog.

kuresztom
2013. ápr. 4. 11:30

Sziasztok!

Pokerstars plo zoom. A hud működik,de a reportsban nem mutatja az eredményt.
Mi lehet a megoldás?

SötétEgér
2013. ápr. 4. 23:24

Szerintem ugyanaz a problémánk.
Most kezdtem el a starson játszani, de össze vissza van a hud.
Ha beállítom egyik asztalon, a másikon lesz rossz...

Kedvenc hely kiválasztásával megoldódott

hooc
Válasz SötétEgér kommentjére
2013. ápr. 5. 11:29

Valaki tud nekem segíteni még mindig azzal küzködök hogy Pokerstarson játszom cash gamebe teljesen jól működik a HUD viszont ha tornát játszom nem jelenik meg az asztalon, úgy tudom csak megnézni hogy magának a Pokerstarsnak a saját "előző leosztás megtekintése gombbal" előjön egy ablak amit a stars már úgy lát mintha cash game asztal lenne és oda már kidobja a HUD-ot, szóval valakinek van ötlete mit nem állitottam be amit kéne hogy tornán és SNG-is lássam a HUD-ot?

forexnub
Válasz hooc kommentjére
2013. ápr. 5. 15:15

win7 64bit phenom 2 x4 965, 12gb ram, ssd-n van az adatbázis, kb 1millio hand van beimportálva, ebből zoom 40k hand és zoomnál nagyon gyakran nem frissül időben a hud, ami eléggé tiltre tud tenni mert sokszor elnéztem már az embereket mert még az előző asztal hudjai voltak kint
van erre valami orvosság?

Gix
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 6. 20:34

Sziasztok!
mtt asztaloknal nem mutatja a hudot (waiting for hands), zoom-nal pedig mutatja
nem jovok ra hogy miert,igaz csak most ismerkedek a holdem managerrrel

Élő ügyfélszolgálat