Sziasztok! Van olyan lehetőség a HM2-ben, hogy értelmesen lehessen kezelni egy nagy adatbázist?
Olyasmire gondolok például, h az utolsó 20K hand legyen csak meg az ellenfelekről.
Kedvenc hely be van állítva mindkét helyen, mégsem jó. Arra gondolok hogy az egyik asztalon minden játékoshoz odateszem a saját statját, viszont amikor a másik asztalon is odatenném a megfelelő emberhez akkor az előző asztal addig jó helyen lévő statjai is mozognak. Más ötlet?
(HM1-ben tudtam hogy kell de itt nem találom.)
Ez azért van, mert nincs jól beállítva a kedvenc hely :)
9-10 főst is állítsd be!
Kedvenc hely be van állítva mindkét helyen, mégsem jó. Arra gondolok hogy az egyik asztalon minden játékoshoz odateszem a saját statját, viszont amikor a másik asztalon is odatenném a megfelelő emberhez akkor az előző asztal addig jó helyen lévő statjai is mozognak. Más ötlet?
(HM1-ben tudtam hogy kell de itt nem találom.)
Köszi srácok szépen lassan talán működni fog.
Sziasztok!
Pokerstars plo zoom. A hud működik,de a reportsban nem mutatja az eredményt.
Mi lehet a megoldás?
Szerintem ugyanaz a problémánk.
Most kezdtem el a starson játszani, de össze vissza van a hud.
Ha beállítom egyik asztalon, a másikon lesz rossz...
Kedvenc hely kiválasztásával megoldódott
Valaki tud nekem segíteni még mindig azzal küzködök hogy Pokerstarson játszom cash gamebe teljesen jól működik a HUD viszont ha tornát játszom nem jelenik meg az asztalon, úgy tudom csak megnézni hogy magának a Pokerstarsnak a saját "előző leosztás megtekintése gombbal" előjön egy ablak amit a stars már úgy lát mintha cash game asztal lenne és oda már kidobja a HUD-ot, szóval valakinek van ötlete mit nem állitottam be amit kéne hogy tornán és SNG-is lássam a HUD-ot?
win7 64bit phenom 2 x4 965, 12gb ram, ssd-n van az adatbázis, kb 1millio hand van beimportálva, ebből zoom 40k hand és zoomnál nagyon gyakran nem frissül időben a hud, ami eléggé tiltre tud tenni mert sokszor elnéztem már az embereket mert még az előző asztal hudjai voltak kint
van erre valami orvosság?
Sziasztok!
mtt asztaloknal nem mutatja a hudot (waiting for hands), zoom-nal pedig mutatja
nem jovok ra hogy miert,igaz csak most ismerkedek a holdem managerrrel