Sziasztok,
remélem, tudtok segíteni:
Fulltilten Rushon csak egy asztalra rakja ki HUDot, a többin nálam is csak "waiting for hands" van, de azon az egy asztalon frissíti a hudot, szóval megtalálja a hh-t, csak vmiért nem jeleníti meg. Starson zoom több asztallal simán működött.
Vmi tipp esetleg, hogy lehetne megjavítani?
Ui.: Játszadoztam vele kicsit, és úgy néz ki, hogy egy asztalon/ hudon jeleníti meg az összeset. Persze több perces csúszással......
win7 64bit phenom 2 x4 965, 12gb ram, ssd-n van az adatbázis, kb 1millio hand van beimportálva, ebből zoom 40k hand és zoomnál nagyon gyakran nem frissül időben a hud, ami eléggé tiltre tud tenni mert sokszor elnéztem már az embereket mert még az előző asztal hudjai voltak kint
van erre valami orvosság?
Statokértékelése - színezése
Sziasztok,
A HM2-ben vannak előre definiált HUD-ok, én pl. jelenleg az Extended-et használom, de pl. most egy sajátot definiálok - nem kis mértékben Tir-X HUD-ja alapján, amit az egyik videojában láttam nemrég.
Felvettem a statokat a saját HUD-ba és próbálom belőni az értékeket tól-ig, hogy annak megfelelően színezze azokat. Amely mutatók megvoltak az Extended-ben is, azokból kimásoltam a feltételeket a színezéshez (pl. az Agg faktor flopon 2,2 - 3,8), de raktam ki pár egyéb Stat-ot, amihez nem én szeretném kitalálni, hogy mikok jelezze túl feszesnek, vagy túl lazának...
Hol tudok utánanézni pl. egy Button Steal mutató javasolt tól-ig intervallummnak, vagy Turn C-Bt, stb..?
Szeretnék megbízható információkra támaszkodni...
Előre is kösz a válaszokat.
A jegyzetek/notecaddy betűméretét lehet valahol módosítani? Nagy felbontásban alig látni... :(
HM2 bwin-en picit szarakodik, lehet már volt rá válasz, de nem láttam.
- sima Freeze Out MTT-n és CG-n fut rendesen és megjeleníti a HUD-ot
- rebuyos versenyek egy részén, csak 2 játékos alá tesz HUD-ot, de ott se jó helyre, úgy teszi mintha heads Up asztal lenne.
- szateliteken egyáltalán nem jeleníti meg a HUD-ot, csak waiting for hands van
- és ami a legzavaróbb, most a pokerfestes versenyeken is csak waiting for hands.
Handhistory pedig mindenből megvan
mitől lehet? :( mivel lehetne megoldani?
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy tudom azt beállítani, hogy a HUD-on ne jelenjen meg a játékosok teljes neve, csak például az első 5betű?
Előre köszi!
A HM1-ben az Abb. name statot kell berakni a HUD-ba, gondolom HM2-nél is hasonló.
HUD Options-ben a Stat Appearance pontban rányomsz a name-re.
Jobb oldalon a Decimals állítható. Ezt minél nagyobb számra állítod, annál kevesebb karakter fog látszani. Nálam 3 érték van: 0, 1 és 2. A kettest beállítva csak 4 karakter jelenik meg, az egyessel már 6, a nullával még több.
HM 2 error!
Sziasztok! Problémám a következő feltettem a HM2őt..elindítom és előugrik egy ablak h HM2 Error Report...ezen hogy lehetne segíteni ?! Előre is köszi! Üdv. B!!! :)
Eredeti, vagy tört? Ha utóbbi akkor az lesz a probléma.