Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Colby
Válasz dexterjacko kommentjére
2013. ápr. 28. 20:00

Úgy nézem tört mert crackes :O ezt még úgy kaptam xp-n futott win7en nem :O tehát erre nincs megoldás ? :)))

dexterjacko
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 28. 20:22

Nem valószínű, eleinte még én is ilyet használtam, aztán kellett egy licensz nekem is :)

ZsoleszAK47
Válasz joad kommentjére
2013. ápr. 30. 7:44

Milyen szűrési beállításokat kell megadni a tournaments results-nál, h csak a 2.5-7$ közötti 45 - 180 fős nem turbo MTSNG-ket mutassa?

pokerluser
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2013. máj. 1. 10:15

Olyan kérdésem lenne, hogy MTT-k esetén ha átültetnek másik asztalhoz akkor az én statjaim amik az előző asztalon voltak lenullázódnak. Ezt hogy lehet beállítani? Azt szeretném, hogy egész verseny alatt megmaradjanak a statjaim. Volt olyan játékos akivel már játszottam máskor egy versenyen volt tőlle leosztásom de ugyan úgy nullár indult a HUD. Előre is köszi!

Sambenez
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 1. 11:28

Ez így van jól nem lehet átállítani. Minden asztalon az aktuális image-dat mutatja a saját statod. Nem is lenne semmi értelme az alltime statoknak.

pokerluser
Válasz Sambenez kommentjére
2013. máj. 1. 11:58

Ez így van jól nem lehet átállítani. Minden asztalon az aktuális image-dat mutatja a saját statod. Nem is lenne semmi értelme az alltime statoknak.

És az ellenfelek statjai? Azok is nulláról indulnak pedig mondom volt már olyan akivel játszottam és volt tőlle leosztásom! Egyébként köszi a választ! ;)

Sambenez
Válasz pokerluser kommentjére
2013. máj. 1. 16:10

Az ellenfelek összes statja kellene látszódjon, és dupla klikkre mutatja az adott session alatti statot. Biztos vagy benne, hogy volt olyan akivel már játszottál?

delfingoka47
Válasz joad kommentjére
2013. máj. 2. 19:29

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, miért van az, hogy nem jelenik meg a HUD sng-ken?
Cash asztaloknál minden oké, de itt nem, pedig olvassa a kezeket, de nincs HUD.
Valaki, valami? :D
Előre is köszi.

elhamocska
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. máj. 4. 4:13

Sziasztok!

PS MTT: Minden egyes alkalommal, amikor új asztalhoz ültetnek nem csak az ellen statjai, sajátjaim is frissülnek, 0 handes leszek.

Esetleg tudjátok miért lehet? :S
Webhelyminősítő

ImageÁltalános minősítés
Image

Image

elhamocska
Válasz delfingoka47 kommentjére
2013. máj. 4. 4:14

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, miért van az, hogy nem jelenik meg a HUD sng-ken?
Cash asztaloknál minden oké, de itt nem, pedig olvassa a kezeket, de nincs HUD.
Valaki, valami? :D
Előre is köszi.

Csáó!
Angolra van állítva a pokersoftver nyelve? (Nekem is ez volt a probléma MTT-vel, nem csak a HH-nak kell angolnak lennie, hanem a kliensnek is - sose volt így most még nemtudom miért :D -.)

Élő ügyfélszolgálat