laca8787
Válasz NBalint kommentjére
2010. jan. 14. 16:00

Olyat kérdeznék, hogy a 60 napos poker tracker verzió miben tér el a megvásárolt verziótól? Indulásnál kiírja angolul hogy néhány funkció nem érhető el a próbaverzióban. Mik lennének azok?

morZsolt
Válasz laca8787 kommentjére
2010. jan. 15. 19:41

Lenne egy elég láma kérdésem. Mit kell beállítani pt-ben, hogy a fr és a sh asztalok handjeit külön kezelje? Eddig főleg fr-en játszottam, de szeretnék áttérni sh-re, de egyszerűen nem tudom megnézni a statjaim sh asztalokon, mert egybe kezeli a fr handekkel.

Morzdomigron
Válasz morZsolt kommentjére
2010. jan. 15. 20:59

Tegnap is írta, de akkor egy géprestart megoldotta. Szóval PT nem olvassa be a PostgreSQL-t, azt mondja, hogy ellenőrizzem hogy fut-e. Mi a teendő? Mi lehet a gond?

yoofej
Válasz morZsolt kommentjére
2010. jan. 15. 22:48

Lenne egy elég láma kérdésem. Mit kell beállítani pt-ben, hogy a fr és a sh asztalok handjeit külön kezelje? Eddig főleg fr-en játszottam, de szeretnék áttérni sh-re, de egyszerűen nem tudom megnézni a statjaim sh asztalokon, mert egybe kezeli a fr handekkel.

Filters/Geneal/Limits --> itt beallitod, amit latni szeretnel

yoofej
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jan. 15. 22:50

Tegnap is írta, de akkor egy géprestart megoldotta. Szóval PT nem olvassa be a PostgreSQL-t, azt mondja, hogy ellenőrizzem hogy fut-e. Mi a teendő? Mi lehet a gond?

Megprobalnam leallitani, majd ujrainditan a PostgreSQL-t: Start --> Programok --> PostgreSQL x.x --> Stop Service, majd utana Start Service

Heyman
Válasz yoofej kommentjére
2010. jan. 18. 0:09

Sziasztok!
Ez a szoftver kompatibilis a bwin-nel?
Mert miután feltelepítettem, nem tudta importálni a lejátszott kezeket, és sehogy sem tudtam rávenni, hogy megtegye.

cserkosz
Válasz Heyman kommentjére
2010. jan. 18. 18:10

Sziasztok hogy kell beállítani a programot mert most telepítettem fel és nem tudom .

Smithy
Válasz cserkosz kommentjére
2010. jan. 19. 12:39

nagyonlámerkérdés

Sziasztok,

Előre is bocs a kérdésért, elég sokáig visszaolvastam de az összes hozzászóláson nem mentem végig... Szóval még régebben megvettem a progit, most új gépemre szeretném telepíteni, mi kell ehez?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Smithy
Válasz Smithy kommentjére
2010. jan. 19. 18:03

Hát ez lamerebb volt, mint hittem... Nekem anno PT2m volt, én meg csodálkozom, h nem megy annak a kódjával:D:D
Na viszont most megvettem a PT3at. installáltam. A Starson nyomom, csináltam egy mappát ahova menti az instant handhistoryt, beállítottam a PT-ben az autoimportot, h abbó a mappából szedje, mégsincs HUD-om. Valakinek van ötelete?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Alessio
Válasz Heyman kommentjére
2010. jan. 20. 9:12

Sziasztok!
Ez a szoftver kompatibilis a bwin-nel?
Mert miután feltelepítettem, nem tudta importálni a lejátszott kezeket, és sehogy sem tudtam rávenni, hogy megtegye.

Igen, megy a bwinnel!

Élő ügyfélszolgálat