Tudja valaki, hogy a session fül alatt lehet-e olyat, hogy kiírja a vpip/pfr stb... statokat? Mint a holdem Manager-ben!
Név hossz
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy a Hudban, hogy a player cimke csak bizonyos hosszúságú legyen? Mondjuk max 6 karakter, utánna csak mondjuk egy pont jelenjen meg.
Köszönöm!
Hud
Sziasztok.
A Poker Tracker 3 ingyenes próbaverzióját használnám az Everesten, de a HUD nem jelenik meg. A klienst már lecseréltem angol nyelvűre. A handeket folyamatosan menti, de hiába állítom be a HUD indítását, nem jelenik meg. Mi lehet a hiba?
Előre is köszi.
Én is az ingyenes verziót használom, régebben mikor próbáltam PS-en ment a HUD, most viszont nem.
Próbáltam most FTP-n, ott meg hibátlanul bejön és működik.
Mi lehet a probléma??
geribácsi:, nézd meg a hud beállitásait , esetlegesen játéközben nézd meg h importálja e handeket , legvégső esetben angolon van a szoftvered ? mert csak abban az esetben jó.
más: aki nagyon érti a mutatószámokat a következő két statból leirná nekem valaki röviden és tömören mennyire tér el a játékom az első képtől , és hogy tudom hasonlobbá tenni ?
1 :
2 :
geribácsi:, nézd meg a hud beállitásait , esetlegesen játéközben nézd meg h importálja e handeket , legvégső esetben angolon van a szoftvered ? mert csak abban az esetben jó.
hát ha magyar a ps-ed akkor nem fog müxeni.
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy a Hudban, hogy a player cimke csak bizonyos hosszúságú legyen? Mondjuk max 6 karakter, utánna csak mondjuk egy pont jelenjen meg.
Köszönöm!
hello,
Én is nem rég tettem fel a pt3-at. A bwinen játszok és a gépen megtaláltam a hand historykat. hogy tudom öket betölteni a programba? Probáltam a könyvtát importálást de nem müködöt.
Előre is kösz
hello,
Én is nem rég tettem fel a pt3-at. A bwinen játszok és a gépen megtaláltam a hand historykat. hogy tudom öket betölteni a programba? Probáltam a könyvtát importálást de nem müködöt.
Előre is kösz