limp utani cc stat
Van olyan stat, ami csak azokat az eseteket mutatja, amikor valaki PF limp utan adja a mogotte kovetkezo emelest?
Jol tudom, hogy CCPF-be beleszamitanak azok az estek is, amikor openraise-t adja meg valaki es az elobb emlitett limp utani megadas is?
Van olyan stat, ami csak azokat az eseteket mutatja, amikor valaki PF limp utan adja a mogotte kovetkezo emelest?
Jol tudom, hogy CCPF-be beleszamitanak azok az estek is, amikor openraise-t adja meg valaki es az elobb emlitett limp utani megadas is?
A Get more... (PT3 home page bal oldalt) alatt találsz limpelős statokat. Pl. a Limping stats nevezetű elég jónak tűnik.
A CCPF csak akkor számlálódik, ha valaki úgy ad meg emelést, hogy előtte nem volt pénze a potban. Tehát limp-call ill. vakokról megadás nem számít bele.
Pt3 + Gt+
Helo
Segítséget szeretnék kérni , feltettem a PT3 progit , sikerült beimportálnom a Bwin en játszott handeket.
Feltettem a GameTime+ progit is , de mikor megnyitom nem mutat egyetlen adatbázist sem amiből betölthetném .
Mi lenne a helyes sorrend, előbb a PT3 t megnyitni ott elindítani az auto importot , majd aztán a GT+ és legvégül a Bwin kliens? Így talán mutatná a HUD ot játék közben?
Helo
Segítséget szeretnék kérni , feltettem a PT3 progit , sikerült beimportálnom a Bwin en játszott handeket.
Feltettem a GameTime+ progit is , de mikor megnyitom nem mutat egyetlen adatbázist sem amiből betölthetném .
Mi lenne a helyes sorrend, előbb a PT3 t megnyitni ott elindítani az auto importot , majd aztán a GT+ és legvégül a Bwin kliens? Így talán mutatná a HUD ot játék közben?
hello
hogyan tudok hozzáadni az ellenfelekhez más statokat is? Szeretném ha az asztalnál más statok is lennének. Meg lehet ezt oldani?
köszi a választ előre is
hello
hogyan tudok hozzáadni az ellenfelekhez más statokat is? Szeretném ha az asztalnál más statok is lennének. Meg lehet ezt oldani?
köszi a választ előre is
Ezt olvasgasd! Ha nem boldogulsz, írj, elég sokat szenvedtem vele én is. A player mező kicsit másképp viselkedik, mint a többi.
Megcsinaltam az osszes leirt lepest, update cache is mevolt, de nem jelenik meg az uj stat a HUD confignal.
Hol ronthattam el?
Sziasztok?Feltettem a PT3-at. "Expected Value in All-in performance" nevű grafikonon (számomra nagy) eltérés van az "expected" és "actually" won között.
A grafikon szerint 70%át nyerem a várható összegnek.A paradiseon játszom eddig 20000osztás olvasott be a PT. Azt szerentém tudni:Mennyire megbízható az a grafikon? Ez az eltérés adóthat-e abbol h kevés osztást játszottam eddig?