Sosem értettem az ilyeneket, akik pl tudják magukról,h nem fizetnek adót (pedig kellene) és még tetézi azzal,h levelet ír az adóhatóságnak. Mégis mi célból, mit akar ezzel elérni? Azt hiszi,h majd a navnál értékelik,h hűű, itt egy becsületes rabszolga de aranyos, vagy mi???
Agyam eldobom.
igen, az élet nem egyszerű,de ő legalább megpróbál tenni valamit, ez szerintem becsülendőbb dolog mint az "úgysem sikerül, sz*rok rá" hozzáállás.
Mondja ezt az, aki saját bevallása szerint megcsináltatta az adóbevallását a NAV-val, majd csodálkozik (egy másik topicban), hogy a korábbi pókeres kiutalásairól is levették a sápot, amit magyar banki számlára utalt ki, és találtak meg :D Jézusom, TE FAIL! (Már nem először!) .Én meg Téged nem értelek a rengeteg inkompetens hozzászólásoddal együtt. Örök jótanács: hallgatni ARANY!
lecso10: de ha a nav megkapja a törvényt, akkor nem érdekli hogy x.y 20 centet keresett mikrón, azon is be fogja hajtani. ilyen ez az ország. de mint mondtam, egy jó ügyvéd (vagy egy közepes) és szét lehet perelni az államot, mert nagyon lyukas a téma jogilag.
Én a vállalkozásom kapcsán (illetve a könyvelőm) írt egy levelet a NAV-nak, mert a tevékenységem igen összetett és véletlenül sem mondható egyszerűnek.
A NAV kb. 1 oldalas levelet írt, paragrafusokat idézve..stb, de a lényeg az volt: Az amit csinálok és azt jól csinálom e, kizárólag egy átfogó ellenőrzés során állapítható meg és belenézhetnek a bankszámláimba...mindenbe... a lényeg, amit a levelük végére minden esetben odabiggyesztenek:
"Tájékoztatom, hogy a válaszlevél tartalma szakmai véleménynek minősül, kötelező
jogi erővel nem bír. "
Magyarul: írtam valamit mint NAV, de semmit sem számít...
Tehát a levél a NAV-nak teljesen felesleges... főleg a szabályozás után.
tégla
A szabályozás kapcsán a VPN szerverről mi a véleményetek?
A legegyszerűbb kikerülése a szabályozásnak, úgyhogy nem is nagyon hangoztatnám...
A legegyszerűbb kikerülése a szabályozásnak, úgyhogy nem is nagyon hangoztatnám...
Amerikában is milyen ****ául működik.... :D