A szabályozás kapcsán a VPN szerverről mi a véleményetek?
"A levele szerint Önnek „pókerszámlái” vannak, amelyekről az újabb játékok
kezdeményezésére használ." :)))
A legjobb mondat,ezután lehet keresni fognak... :D :D
Amúgy meg: "Tájékoztatom, hogy a válaszlevél tartalma szakmai véleménynek minősül, kötelező
jogi erővel nem bír." Ez többször be is bizonyosodott,perekben sokszor ezek a "tájékoztatások" nem érnek semmit.
Abban azért nem vagyok biztos, hogy amerikából nem VPN-ezik senki.
ezt elég profin kell összerakni, amcsik buktak már le. :) de am sima, de ehhez kell külföldi cím is hiszen igazolnod kell magad a termeknek.
nem értem, h aki fikázza a levelet mit gondol magáról. Srác vette a fáradságot megírta és feltette nekünk, h okuljunk belőle. Lehet, ha a szabályozás már működni fog, akkor ennek a levélnek nincs értelme de addig igenis van.
Köszi, hogy feltetted! A többi fikázó sutyerák pókeressel nem foglalkozz!
Köszi még1x!!
ezt elég profin kell összerakni, amcsik buktak már le. :) de am sima, de ehhez kell külföldi cím is hiszen igazolnod kell magad a termeknek.
5 év az elévülési idő, így ha holnap kiveszed adómentesen+utána kapsz egy vizsgálatot igencsak aktuális lesz a Nav állásfoglalása.
Inkább az az érdekes a termek elérik e, hogy a megvett licence után ne vizsgálják a játékosokat, hiszen ki kell a termeknek adniuk a játékosok adatait.
egy költői kérdés: mi köze a navnak egy Man-szigeteki szerverhez (pokerst*rs) :D :P
Abban azért nem vagyok biztos, hogy amerikából nem VPN-ezik senki.