BennyGothiv
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2013. jún. 28. 22:39

A szabályozás kapcsán a VPN szerverről mi a véleményetek?

Kérdezzük meg a navot:D

Amúgy ,bár én nem tenném ,de örülök a levélnek.Attól ,hogy pont le***od a választ,ami csak egy vélemény,még nem árt tudni róla.Az információ,legyen csekély vagy jelentős,de előnyhöz juttat.

Kérdező
Válasz koko1992 kommentjére
2013. jún. 28. 23:08

"A levele szerint Önnek „pókerszámlái” vannak, amelyekről az újabb játékok
kezdeményezésére használ." :)))
A legjobb mondat,ezután lehet keresni fognak... :D :D

Amúgy meg: "Tájékoztatom, hogy a válaszlevél tartalma szakmai véleménynek minősül, kötelező
jogi erővel nem bír." Ez többször be is bizonyosodott,perekben sokszor ezek a "tájékoztatások" nem érnek semmit.

Maxxxika
2013. jún. 28. 23:14

Abban azért nem vagyok biztos, hogy amerikából nem VPN-ezik senki.

BennyGothiv
2013. jún. 29. 0:16

ezt elég profin kell összerakni, amcsik buktak már le. :) de am sima, de ehhez kell külföldi cím is hiszen igazolnod kell magad a termeknek.

Annyira nem lehet macerás, mint bejárni melózni:)

chapuisat
2013. jún. 29. 1:03

nem értem, h aki fikázza a levelet mit gondol magáról. Srác vette a fáradságot megírta és feltette nekünk, h okuljunk belőle. Lehet, ha a szabályozás már működni fog, akkor ennek a levélnek nincs értelme de addig igenis van.

Köszi, hogy feltetted! A többi fikázó sutyerák pókeressel nem foglalkozz!

Köszi még1x!!

Nero23
2013. jún. 29. 6:23

ezt elég profin kell összerakni, amcsik buktak már le. :) de am sima, de ehhez kell külföldi cím is hiszen igazolnod kell magad a termeknek.

Külföldi személyi+cím, de még akár számlakivonat is: google a barátod.:)

esoember
Válasz Nero23 kommentjére
2013. jún. 29. 7:57

5 év az elévülési idő, így ha holnap kiveszed adómentesen+utána kapsz egy vizsgálatot igencsak aktuális lesz a Nav állásfoglalása.
Inkább az az érdekes a termek elérik e, hogy a megvett licence után ne vizsgálják a játékosokat, hiszen ki kell a termeknek adniuk a játékosok adatait.

vadallat
2013. jún. 29. 14:12

egy költői kérdés: mi köze a navnak egy Man-szigeteki szerverhez (pokerst*rs) :D :P

Orang3J3ws99
2013. jún. 29. 14:19

Miért kellene?

Az amerikaiaknak azért kellett, mert őket a stars kizárta, az állampolgárságukra való tekintettel. A mi esetünkben miért zárna ki minket a boss, vagy ipoker? Szerintem elég lesz, ha külföldi IPről toljuk és kész.

danfiu
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jún. 29. 18:27

Abban azért nem vagyok biztos, hogy amerikából nem VPN-ezik senki.

Ebben ne legyel olyan biztos..max starson nem

Élő ügyfélszolgálat