redoubtable
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 29. 18:52

egy költői kérdés: mi köze a navnak egy Man-szigeteki szerverhez (pokerst*rs) :D :P

Semmi, ezért nem fognak licenszet venni.

MerACE
Válasz esoember kommentjére
2013. jún. 29. 19:54

Inkább az az érdekes a termek elérik e, hogy a megvett licence után ne vizsgálják a játékosokat, hiszen ki kell a termeknek adniuk a játékosok adatait.

Engem az a része érdekel legjobban, hogy az eddigi számlatörténetről adnak-e tájékoztatást. Mert az nem buli.

Holdenper
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 29. 20:26

Ebben ne legyel olyan biztos..max starson nem

language barrier?:D
Ő is azt írta, hogy szerinte Amerikából is VPN-eznek, csak máshogy fogalmazta meg:)

esoember
Válasz MerACE kommentjére
2013. jún. 30. 7:21

Engem az a része érdekel legjobban, hogy az eddigi számlatörténetről adnak-e tájékoztatást. Mert az nem buli.

Erre gondoltam.

EKO
Válasz koko1992 kommentjére
2013. jún. 30. 11:49

"Tájékoztatom, hogy a válaszlevél tartalma szakmai véleménynek minősül, kötelező
jogi erővel nem bír. " Sztem a NAv-nál is szívnak ezzel rendesen. Kb.: Csak ezt nem mondják hogy sötétben tapogatózunk, és fogalmunk sincs arról, hogy mit csináljunk veletek online pókeresek. A baj hogy ez így nesze semmi fogd meg jól: elvileg ezek a szabályok, de végrehajtani egyelőre nem tudjuk.

Nekem lenne egy-két kérdésem:

1. Ha más országban játszom, az adott ország adózási törvényei vonatkoznak rám, ha igen
2. Hogyan hozom be a jövedelmemet Magyarországra?
3. Azután kell-e vmit fizetni?

EKO
Válasz koko1992 kommentjére
2013. jún. 30. 13:09

Kedves Akadémia! Lenne egy javaslatom: Nem tudnátok beszélni egy NAV-os emberrel, hogy mondjuk x napon 2-től 5-ig egy chat szobában válaszol a pókerjátékosok kérdéseire, vagy esetleg a közösség segítségével és együttműködésével írt levélben a feltett kérdéseinkre válaszoljanak?

redoubtable
Válasz EKO kommentjére
2013. jún. 30. 13:11

Kedves Akadémia! Lenne egy javaslatom: Nem tudnátok beszélni egy NAV-os emberrel, hogy mondjuk x napon 2-től 5-ig egy chat szobában válaszol a pókerjátékosok kérdéseire, vagy esetleg a közösség segítségével és együttműködésével írt levélben a feltett kérdéseinkre válaszoljanak?

Lanszky Zolinak vannak navos cimborái. Lehet le tud szervezni egy ilyet.

EKO
Válasz redoubtable kommentjére
2013. jún. 30. 13:17

Az nagyon jó lenne. Sokunknak sokat segítenie, mert eddig úgy látom a NAV sem áll igazán a helyzet magaslatán.

redoubtable
Válasz EKO kommentjére
2013. jún. 30. 13:27

Az nagyon jó lenne. Sokunknak sokat segítenie, mert eddig úgy látom a NAV sem áll igazán a helyzet magaslatán.

Ezt nem értem, miért nem állnak a helyzet magaslatán? Jogszabály van mindenre. Vagy te mit nem értesz pontosan?

MerACE
Válasz EKO kommentjére
2013. jún. 30. 14:52

Szerintem nem fogtad a poént. Én viszont felnevettem. :D

Élő ügyfélszolgálat