Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami síelés...

mernok
Válasz bojanika kommentjére
2008. jan. 2. 15:42

Egyébként nekem a szilveszter nagyrészt síeléssel telt, egyben debütálással: most síeltem először itthon. :)
Bevallom voltak kétségeim, de végül kellemesen csalódtam. A mátraszentistváni pályát főként kezdőknek ajánlom, valamint azoknak, akiknek szabadidejükbe nem fér bele egy hosszabb utazás. A pálya bp-ről másfél óra alatt elérhető.

Mi is ott voltunk szilveszterkor! 30.-án lementünk és 1.-én mentünk haza. Vasárnáp voltál? Millióan voltak. Hol száltatok meg?
Én a síelést kihagytam inkább röhögtem a többieken:D, ugyanis a legtöbben kezdők voltak:D.
Hétfőn láttam egy fejkendős gyereket lebukfencezni a csúcsról csak nem te voltál:D:D.
Ha láttál egy jó képű, nagy magas gyereket egy szürke Oktoberfest-es kalapban, síruhában síléc nélkül, szilveszteri hangulatban:D na az voltam én.

kanrich_
Válasz mernok kommentjére
2008. jan. 2. 15:51

Ha láttál egy jó képű, nagy magas gyereket egy szürke Oktoberfest-es kalapban, síruhában síléc nélkül, szilveszteri hangulatban:D na az voltam én.

Kár, hogy nem voltam ott :D

bojanika
2008. jan. 3. 9:30

Mi is ott voltunk szilveszterkor! 30.-án lementünk és 1.-én mentünk haza. Vasárnáp voltál? Millióan voltak. Hol száltatok meg?
Én a síelést kihagytam inkább röhögtem a többieken:D, ugyanis a legtöbben kezdők voltak:D.
Hétfőn láttam egy fejkendős gyereket lebukfencezni a csúcsról csak nem te voltál:D:D.

30-án már későn értünk le, így inkább a vacsorát és a sörözést választottam, így sajnos :D nem láthattalak. Viszont 31-én és 1-én majd' egész nap kint voltam a pályán. Amúgy csíkos sapiban nyomtam... :D

kanrich_
2008. jan. 3. 11:02

Láthattunk már a Jurósporton is esetleg? :)
Én most oda gyúrok! :D Mondjuk most vacilálok, hogy a síugrásra menjek-e rá! :D

uzee101
2008. jan. 6. 17:57

Nekem nagyon bejött Szlovákiában például a Chopok észak. Főként kedvező ára miatt ajánlható, de nem utolsó szempont a viszonylagos közelsége és a pályák nagy száma (és hossza), változatossága...

Üdv minden síbajnoknak! :)

Na akkor én is csatlakozom a síelést imádók táborába. Épp tegnap érkeztünk haza a családdal a CSORBA-TÓ-ról. Fantasztikus volt. A CHOPOK információim szerint le volt zárva szélvihar miatt 2 napig.
Ha valaki valamilyen infót szeretne esetleg készül a szlovák hegyekbe nyugodtan írhat nekem. Akár szállást is segítek foglalni, stb.
Mivel holnap kezdődik az alapozás (foci) valószínű nem lesz lehetőségem már az idén síelni, de ha több napra nem is azért DONOVALY-ra lehet felugrok majd egy napra.
Ha valakit érdekel egy kis DONOVALY PARK SNOW akkor majd jelentkezzen.

Uzee

medgypeti
Válasz uzee101 kommentjére
2008. jan. 6. 21:21

Hol focizol?Elég sokat vezetek Szlovákiában is meccset.(Pozsony környékén)

uzee101
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 6. 22:20

Hol focizol?Elég sokat vezetek Szlovákiában is meccset.(Pozsony környékén)

Dunaszerdahelyen

Ropi
2008. jan. 7. 19:45

Csak nem te voltál az abban a Nature cuccban? Csak az volt a baj, hogy nagyon slankított a dzseki része :D :D

Amúgy Mátraszentistván kezdőknek tényleg ideállis, oktatást is lehet kérni, 4000 Ft két óra. Én részt vettem egy ilyenen, és még mindig nem tudok síelni, de skiboy egész jól elsajátította a dolgokat, bár a neve alapján ezen nem kéne meglepődnöm :D

water2
Válasz Ropi kommentjére
2008. jan. 9. 11:38

Sziasztok!
Én már vagy 10 éve járok a franciákhoz. Előtte sokat voltam Szlovákiában meg párszor az olaszoknál, de szerintem ár/érték arányban a franciák a legjobbak. Igaz, hogy nem nyalják fényesre a valagunkat, meg a kaját is magadnak kell elkészíteni (de lehet étteremben is kajálni), de egy 220 km-es pályarendszer jan. 26-tól 8 nap 7 éjszaka, 6 nap síeléssel sem kerül többe, mint 80000 Ft. Ebben utazás, szállás és síbérlet is benne van. És ennél még találni 15-20 ezer forittal olcsóbb lehetőséget is.
Az utazás nyűgje, ami igazából kicsit homályosít a dolgokon, de házipálinkával jól megtöltött flaska szopogatása jelentősen csökkenti az út időtartamát (legalábbis úgy tűnik)
Mindent összefoglalva én a franciákat ajánlom!

kanrich_
Válasz water2 kommentjére
2008. jan. 9. 15:18

egy 220 km-es pályarendszer jan. 26-tól 8 nap 7 éjszaka, 6 nap síeléssel sem kerül többe, mint 80000 Ft. Ebben utazás, szállás és síbérlet is benne van. És ennél még találni 15-20 ezer forittal olcsóbb lehetőséget is.

Ez melyik hely, ha szabad kérdeznem? Mi nemrég nézegettük, hogy hova menjünk el egy hosszabb sítúrára és normális pályarendszerrel rendelkező helyet nem találtunk 120k alatt (szállás+kaja+síbérlet), igaz mi Ausztriát és Olaszországot néztük.

Én még sajnos soha nem voltam Franciaországban, de biztos nagyon jó lehet!

Élő ügyfélszolgálat