Egyébként nekem a szilveszter nagyrészt síeléssel telt, egyben debütálással: most síeltem először itthon. :)
Bevallom voltak kétségeim, de végül kellemesen csalódtam. A mátraszentistváni pályát főként kezdőknek ajánlom, valamint azoknak, akiknek szabadidejükbe nem fér bele egy hosszabb utazás. A pálya bp-ről másfél óra alatt elérhető.
Ha láttál egy jó képű, nagy magas gyereket egy szürke Oktoberfest-es kalapban, síruhában síléc nélkül, szilveszteri hangulatban:D na az voltam én.
Mi is ott voltunk szilveszterkor! 30.-án lementünk és 1.-én mentünk haza. Vasárnáp voltál? Millióan voltak. Hol száltatok meg?
Én a síelést kihagytam inkább röhögtem a többieken:D, ugyanis a legtöbben kezdők voltak:D.
Hétfőn láttam egy fejkendős gyereket lebukfencezni a csúcsról csak nem te voltál:D:D.
Ha láttál egy jó képű, nagy magas gyereket egy szürke Oktoberfest-es kalapban, síruhában síléc nélkül, szilveszteri hangulatban:D na az voltam én.
Láthattunk már a Jurósporton is esetleg? :)
Én most oda gyúrok! :D Mondjuk most vacilálok, hogy a síugrásra menjek-e rá! :D
Nekem nagyon bejött Szlovákiában például a Chopok észak. Főként kedvező ára miatt ajánlható, de nem utolsó szempont a viszonylagos közelsége és a pályák nagy száma (és hossza), változatossága...
Hol focizol?Elég sokat vezetek Szlovákiában is meccset.(Pozsony környékén)
Hol focizol?Elég sokat vezetek Szlovákiában is meccset.(Pozsony környékén)
Sziasztok!
Én már vagy 10 éve járok a franciákhoz. Előtte sokat voltam Szlovákiában meg párszor az olaszoknál, de szerintem ár/érték arányban a franciák a legjobbak. Igaz, hogy nem nyalják fényesre a valagunkat, meg a kaját is magadnak kell elkészíteni (de lehet étteremben is kajálni), de egy 220 km-es pályarendszer jan. 26-tól 8 nap 7 éjszaka, 6 nap síeléssel sem kerül többe, mint 80000 Ft. Ebben utazás, szállás és síbérlet is benne van. És ennél még találni 15-20 ezer forittal olcsóbb lehetőséget is.
Az utazás nyűgje, ami igazából kicsit homályosít a dolgokon, de házipálinkával jól megtöltött flaska szopogatása jelentősen csökkenti az út időtartamát (legalábbis úgy tűnik)
Mindent összefoglalva én a franciákat ajánlom!
egy 220 km-es pályarendszer jan. 26-tól 8 nap 7 éjszaka, 6 nap síeléssel sem kerül többe, mint 80000 Ft. Ebben utazás, szállás és síbérlet is benne van. És ennél még találni 15-20 ezer forittal olcsóbb lehetőséget is.