Póker Fórum Archívum > Minden más > Minden, ami síelés...

spirited
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 24. 23:15

Jók voltak a beszámolók, a fényképek sokat dobtak a hangulaton.

spirited
Válasz spirited kommentjére
2008. jan. 24. 23:16

[quote=spirited;15943]Jók voltak a beszámolók, a fényképek sokat a beszámoló hangulatán

eduard
Válasz spirited kommentjére
2008. jan. 25. 14:09

Donovaly

Holnap azaz szombaton kinézünk Donovalyba. Majd beszámolok róla milyenek a hó és egyéb viszonyok. Már nagyon rég nem volt léc a lábamon, csak nehogy lesérüljek! Mondjuk egy kéztöréssel nagyon szar lenne pókerezni... :)

kanrich_
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 25. 14:21

Az árak elég magasak a hüttékben, egy korsó sörért 4,5!!!eurot kérnek el, egy forró csoki(ami mellesleg marha finom) 3 euroba kerül. Enni sem nagyon lehet 12-15 euro alatt, egy adag sültkrumpli 5euro.

Na igen, ez az egyetlen dolog, ami még a Szlovákoknál olcsóbb, a pálya és a szállás már nem relevánsan. A hüttékben Szlovákiában egy hamburger/sör vagy hot-dog/sör párosítás simán megvan 800-1.000,-Ft körüli összegből, Ausztriában, Olaszban meg csak a sör annyi...

Amúgy nagyon élveztem a beszámolót, a képek tetszettek.

Eduard: Jó síelést Donovaly-n! Ne parázz az esések miatt, ha azon aggódsz, hogy el fog törni a kezed, akkor el is fog, nem érdemes ezeken filózni sztem!

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jan. 30. 20:11

Jan 24-27. között Ausztriában voltam haverokkal. Íme egy rövid összegzés az élményekről, tapasztalatokról.
Szállásunk Annaberg nevű kisváros (falu) szívében volt (St. Pölten-től kb 50 km). A panzió kiváló volt, tiszta, csendes és csak mintegy 100m-t kellett sétálni a legközelebi pályához.
Pályák:
1. napon (péntek) Annaberg pályáit próbálgattuk. Info róla bővebben itt. Nekem nagyon bejött a terep, mert - bár a hó minősége hagyott kívánnivalót maga után - iszonyatosan kevesen voltak. Volt, hogy gyakorlatilag egy fekete pályát csak ketten használtunk, a hozzá tartozó (ülő)felvonóval együtt. Mindenképpen ajánlom Annaberget, hiszen kb 4 órai utazással elérhető, élvezetes pályák, remek kiszolgáló létesítmények vannak.
2. napon (szombat) úgy döntöttünk, hogy megnézzük a W2P-ék által említett Gemeindealpe pályáit. Váóóóóóó. Lélegzetállító panoráma és tetszetős, élvezetes pályák. Sajnos fekete pályából csak egy van, az is rövid szakasz, ennek ellenére teljesen egyetértek W2P és Kanrich véleményével: aki teheti próbáljon csúszni itt egyet(kettőt, hármat....).
3. napra megérkezett a hó, a gond csak az volt, hogy orkán erejű szél társult hozzá, így alig csúsztunk. :( A mariazell-i és gemeindealpe-i pályán sem jártak a felvonók.
Árak: a panzió 23€ volt/fő/éj, míg a 3 napos síbérlet - a szálláson kapott vendégkártyával - 64,5€ volt (ezzel a bérlettel 6 síterep használható, amik közül a 3 nagyot érdemes kipróbálni - Annaberg, Mitterbach (Gemeindealpe) és Mariazell pályáit.)
/megint rádöbbentem, hogy a síelés csak nekünk drága, hiszen egy egész szezonta jó bérlet mindössze 290€, tehát ~4,5szerese a 3 napos bérletnek - szerencsés helyiek :)/

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2008. jan. 30. 21:49

Szerintem ki fogjuk próbálni még egyszer azt a környéket!
Király a beszámoló, Franciaországról is várjuk!

bojanika
2008. febr. 10. 7:59

Nos. Kb fél órája értem haza. Bővebb beszámolót terveim szerint még ma írok. Egyelőre annyit, hogy remek időnk és nagyon jó havunk volt. Most intézem a 10 nap alatt felhalmozódott teendőket és böngészem a fórumot (10 nap pókerakadémia nélkül - erre a honlap indulása óta nem volt példa... :) )!

kanrich_
2008. febr. 10. 12:19

Várjuk! :)

Agostini
2008. febr. 10. 12:25

a barátnőm most ment el 1 hétre síelni szlovákiába ... :(:( :(

want2push
2008. febr. 10. 16:06

Nos. Kb fél órája értem haza. Bővebb beszámolót terveim szerint még ma írok. Egyelőre annyit, hogy remek időnk és nagyon jó havunk volt. Most intézem a 10 nap alatt felhalmozódott teendőket és böngészem a fórumot (10 nap pókerakadémia nélkül - erre a honlap indulása óta nem volt példa... :) )!

Üdv itthon! Várom a beszámolót. Remélem egy-két jó fényképed is van! :)

Élő ügyfélszolgálat