Üdv itthon! Várom a beszámolót. Remélem egy-két jó fényképed is van! :)
Naggggggggggggggggyon írigyellek bojanika! A fene egye meg, de jó lett volna ott lenni!
Én nem tudom miért, de ez a síelés olyan, mint egy drog, függőséget okoz, és persze drága.
Épp a napokban beszélgettük, hogy a síelésnél egyéni sportokban egyszerűen nincs jobb sport:
-Állóképességed növeli, nap végére hulla vagy!
-Minden izmodat igénybe veszi!
-Jó levegőn vagy, nem is akármilyen jón!
-Gyönyörű helyen vagy, állandó jelleggel kiváló kilátással...
-És persze rohadtul élvezed!
Köszi a képeket! A harmadikon Te vagy?
ui: Alig várom már a márciust! Végre hosszabb időre megyünk Dachsteinbe!
Köszi a képeket! A harmadikon Te vagy?
Kanrich és Want2push! Síelés? Volt hó?
Kanrich és Want2push! Síelés? Volt hó?
Pedig tényleg szép volt az új szélvédő... A biztosítónál mit fognak szólni, vajh? Hetente szponzorálnak egy szélvédőt. :(
OFF
Pedig tényleg szép volt az új szélvédő... A biztosítónál mit fognak szólni, vajh? Hetente szponzorálnak egy szélvédőt. :(
Mi van, mi van Kanrich_ új iparág felé tekint, a póker helyett szélvédő tesztelő kisiparos lesz belőle. Hát hiába jól sikerült a teszt!
Ah szóval így nem kell levakarni az osztrák és magyar autópálya matricát, kanrich_ így is meglehet oldani szélvédő cserével! :D
Mi van, mi van Kanrich_ új iparág felé tekint, a póker helyett szélvédő tesztelő kisiparos lesz belőle. Hát hiába jól sikerült a teszt!
Ah szóval így nem kell levakarni az osztrák és magyar autópálya matricát, kanrich_ így is meglehet oldani szélvédő cserével! :D
Na ezt a topikot még egy kicsit életben kell tartani!!! :D
Most értünk haza Dachstein-ből és csodálatos élményben volt részünk! 175 km-es pályarendszer, minden ami szem-szájnak ingere, az itt megvolt. Én ezt a síterepet csak ajánlani tudom mindenkinek! A pályák 99%-a hóágyúzott, és még most márciusban is minden pálya nyitva volt, a hó teljesen jó minőségű! A pályarendszer ráadásul viszonylag közel is van, hiszen csak 500km-t kell menni, nagyrészt autópályán!
Bár nagyobb részt piros pályák vannak, a teljesen kezdők is bőven megtalálhatják itt számításukat!
Ami minket illet, az első 3 nap csodálatos pályákat fogtunk ki, az idő is gyönyörű volt, sütött a nap ezerrel! A negyedik nap (tegnap előtt) arra ébredtünk, hogy zuhogott a hó, így friss hóban tudtunk síelni, ami ugye azt jelentette, hogy a pályák lassúvá váltak...ígyhát nem is a pályán mentünk, hanem inkább a pályán kívül...zömmel a felvonók alatt, de az erdei szakaszok és a fekete pálya melletti, lavinaveszélyes táblával jelzett szűzhavas terület sem maradhatott ki dzsairosz snowboard-oktató barátunk tanácsára :D (remélem azért nem azt oktatja, hogy ilyen helyekre kell menni :D)
Az utolsó mai nap sajnos kissé csúnyán kezdődött, mert esett az eső...a pályák így rossz minőségűvé és latyakossá váltak, de nem ez fog megmaradni bennünk, hanem az előző napok!
Hacsak tehetitek, próbáljátok ki ezt a pályarendszert!!! Ez a topik pedig, ha most el is fog talán süllyedni sajnos egy időre, november tájékán remélem újra életre kap majd!