Na azért a kistestvért se feledjük, én a snowboardozást imádók táborába tartozom, remélem itt a forumon is vagyunk egy páran. Tegnap jöttem vissza Val di fiemméből. Nagyon jó hely, kezdőktől a haladókig mindenkinek megfelelő. Nekem ez a hely a személyes kedvencem, több szezont is itt töltöttem. Van egy magyarok által vezetett hotel kicsit olcsóbban: www.sancelso.org
Akit meg érdekel snowboardoktatás az szóljon. Tudok egy jó oktatót;)
Most értünk haza Donovaly-ról Skiboy-jal és want2push-sal, nagyon király volt, kár hogy most is csak egy nap.
Végre át tudtunk menni a keményebb pályára is (Nova-Hola oldal), ahol délelőtt kitűnő pálya és ragyogó napsütés fogadott bennünket. W2P-sal ekkor nyomtunk is egy pár gyorsabb csúszást, aminek az eredményeiként egyszer W2P belémjött hátulról :D, jó kis crash volt, alig bírtunk leállni a lejtőn, aztán pedig megtörtént életem legnagyobb esése:
Mint az örült megyek lefelé, erre a) két kiszámíthatatlan huppli megdobja a léceket, b) közel a pálya széle a fák, c) W2P éppen megáll nem sokkal előttem --> Na ezek eredményeképpen a szó szoros értelmében elszálltam, és akkorát estem, hogy én magam is csodálkoztam, hogy röhögök az egészen. Miután a léceim leoldottak még kb. 30 métert csúsztam a lejtőn.
Délutánra sajnos óriási köd fogadott, alig láttunk vmit, a pályák pedig eléggé jegessé váltak, és ráadásul az alig pár órás alvás után mi is nagyon elfáradtunk, szóval ezek miatt visszamentünk a kék pályára, ahol viszont még nagyon jókat csúsztunk.
Csak óvatosan! És menjetek hétköznap, ha tudtok, sorbaállás nem is volt!
Eros a gyanum, hogy Skiboy nem sielt, csak kirándult...:)
Amugy hol van ez a Donovaly, Szlovákiában?
Eros a gyanum, hogy Skiboy nem sielt, csak kirándult...:)
Amugy hol van ez a Donovaly, Szlovákiában?
Jelen esetben a gyanút meg kell cáfolnom. :)
Próbálok méltó maradni a névhez, és a sielés mesterévé válni.
Jelen esetben a gyanút meg kell cáfolnom. :)
Hogy ment egyébként?
Ez kurva jó sztori! Majd megszakadtam a nevetéstől :-)
Tök jól eltudom képzelni a Zolit ebben a szituban :-)
Közös ismerosunk, Pető Zoli (szinten szeret pokerezni:)) volt kint pár éve Olaszo.-ban, ahol 1 nap sielés után (elotte életében nem sielt...), teljesen egyedul felment a legkeményebb pályára, ahol az amerikai válogatott edzett akkoriban, hogy majd ő megmutatja mindenkinek...Persze elesett, néhány méterre egy szakadék mellett, nem birt lejonni, le kellett zárni a pályát, amig felmentek érte lánctalpassal...:)
Ez melyik hely, ha szabad kérdeznem? Mi nemrég nézegettük, hogy hova menjünk el egy hosszabb sítúrára és normális pályarendszerrel rendelkező helyet nem találtunk 120k alatt (szállás+kaja+síbérlet), igaz mi Ausztriát és Olaszországot néztük.
Én még sajnos soha nem voltam Franciaországban, de biztos nagyon jó lehet!